MITROPOLITUL TEOFAN: „METEORITUL – UN MESAJ AL CELUI PREAÎNALT”

theofasnis1 

Mitropolitul Teofan:

 „Meteoritul – un mesaj al celui Preaînalt”

 

Vineri, 15 februarie 2013

Autor: Evstathiadis Stathis – 20.30

Dacă aveţi semne de întrebare în privinţa meteoritului care a căzut în zona oraşului rusesc Celiabinsk, dacă în continuare nu aveţi un răspuns legat de cauza acestei „vizite din cer”, Mitropolitul Teofan de Celiabinsk şi Zlatust vă va satisface curiozitatea.

„Este un mesaj al Celui Preaînalt”, a declarat agenţiei ruse Novosti.

 „Scripturile ne învaţă că Domnul, din timp în timp, trimite poporului Său mesaje şi avertismente prin intermediul fenomenelor naturale”, a explicat.

Şi a adăugat: „Cred că mesajul Său de astăzi nu a fost doar pentru regiunea Uralilor. A fost pentru întreaga omenire. Meteoritul este o reamintire că trăim într-o lume fragilă şi imprevizibilă”.

Mitropolitul a îndemnat poporul să dezvolte solidaritatea şi ajutorul reciproc, să se roage şi să mulţumească Atotputernicului care „a salvat lumea de un mare dezastru”.

Traducere: https://acvila30.ro/ ; sursa: romfea.gr

Copyright
Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [ https://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştirea https://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.