NEBUNIA CATOLICĂ NU ARE LIMITE: O fiolă cu sângele Papei Ioan Paul al II-lea va fi expusă într-o biserică din Cracovia

NEBUNIA CATOLICĂ NU ARE LIMITE:

O fiolă cu sângele Papei Ioan Paul al II-lea va fi expusă într-o biserică din Cracovia

Papa Ioan Paul al II lea

Papa Ioan Paul al II lea

Sângele a fost recoltat cu puţin timp înainte de moartea lui Ioan Paul, atunci când acesta a fost supus unor teste medicale la o clinică din Roma.

Beatificarea Papei Ioan Paul al II-lea stârneşte controverse! O fiolă ce conţine sângele său va fi expusă într-o biserică din Cracovia în luna mai, când fostul Suveran Pontif va face primul pas în drumul spre statutul de sfânt.

Iniţiativa aparţine arhiepiscopului Cracoviei.

Sângele a fost recoltat cu puţin timp înainte de moartea lui Ioan Paul, atunci când acesta a fost supus unor teste medicale la o clinică din Roma.

Gestul a fost criticat de mulţi preoţi catolici care consideră expunerea fiolei cu sânge drept un obicei rămas din evlul mediu şi susţin că Papa Ioan Paul al II-lea ar trebui comemorat mai degrabă prin amintirea faptelor sale.

sursa: realitatea.net

Comentariu Ortodox liber:

Erezia catolică nu cunoaşte limite şi cred că aşa o să fie până la a doua Slăvită Venire a Mântuitorului Hristos, când îşi vor găsi în sfârşit liniştea acolo unde viermele nu doarme adică în gheena. Încă odată ne este demonstrat gradul de apostazie la care a ajuns erezia catolică.

 

Sursa:ortodoxliber.wordpress.com

3 comentarii la „NEBUNIA CATOLICĂ NU ARE LIMITE: O fiolă cu sângele Papei Ioan Paul al II-lea va fi expusă într-o biserică din Cracovia

 1. Pingback: STIRILE ZILEI (29.01.2011) « Saccsiv's Weblog

 2. rodica

  Traim vremuri bizare….Chiar nu mai le pasa?Nu a fost suficienta mumificarea lui Lenin? Rusi ortodocsi.Catolicii- sunt prea disciplinati sau prea indiferenti fata de credinta si ce inseamna aceasta.Nu credeam sa accepte asa ceva.Dupa un moment regretabil cu Indulgentele date pe bani…acum expun sangele Papei?!In mileniul trei…

 3. pr Timotei

  DE CE NU VENIRII PAPEI IN ROMANIA?

  1. CREDINCIOSII SE SMINTESC CREINDU-SE CONFUZIE. MULTI VOR CONSIDERA CA BISERICA ORTODOXA SI PAPISTASII AR FI O BISERICA, PE CAND
  BISERICA ESTE UNA SI ANUME CEA ORTODOXA, CEI CARE AU AFIRMAT TEORIA RAMURILOR SUNT ANATEMATIZATI DE SINODUL BISERICII RUSE DIN EXIL PRELUATA DE BISERICA RUSIEI DECI DE BISERICA ORTODOXA IN PLENITUDINEA EI.

  2. PAPA ESTE ERETIC SI ACEASTA O SPUN TOTI SFINTII SI SINOADELE ECUMENICE SI LOCALE; (SINODUL 2 ECUMENICvezi Filioque pana la Sinoadele Patriarhilor Rasaritului, Patriarhul Ieremia al 2 lea al Constantinopolului! Sfantul Marcu Eugenicul si Sinodul din Constantinopol!
  Sfatul Grigorie Palama si Sinoadele Ecumenice Isihaste-Ecumenice dupa cum spue Pr Gheorghios Metallinos, si multi Teologi contemporani!
  )
  3 NU SE CUVINE CA ORTODOCSII SI ERETICII PAPISTASI SA SE ADUNE IN LOCASURI DE CULT IMPREUNA, CONFORM TUTUROR CANOANELOR BISERICII

  4 PAPA VINE CA SEF AL EREZIEI CATOLICE SI E PRIMIT CA EPISCOP CANONIC AL ROMEI CU SUCCESIUNE APOSTOLICA DE CATRE PATRIARHIA ROMANA, CEEA CE ESTE BLASFEMIE, PENTRU CA PAPISTASII ODATA CE AU INTRAT IN EREZIE AU PIERDUT SI SUCCESIUNEA APOSTOLICA SI EPISCOPIA ROMEI!

  5 SUNTEM DEACORD CA PAPA SA VINA CA SIMPLU VIZITATOR SAU CA SEF DE STAT DAR SA NU FIE PRIMIT LA SFINTELE SLUJBE IN BISERICILE ORTODOXE SI NICI VREUN IERARH AL BOR SA PARTICIPE LA MESA PAISTASA !

  6 PARINTELE DUMITRU STALILOAE AFIRAMA IN DOGMATICA CUM CA PAPISTASII SE INCHINA LA ALT DUMNEZEU DECAT CRESTINII ORTODOCSI, SI ANUME UN DUMNEZEU APROPIAT DE CEL AL HINDUSILOR-UN FEL FE BRAHMA VISNU SIVA, PRIN EREZIA FILIOQUE DESFIINTAND PERSOANELE SFINTEI SI DE VIATA FACATOAREI TREIMI!

  RESPECTAM PE CREDINCIOSII PAISTASI SI PE PAPA SI LE DORIM INTOARCERE GRABNICA LA BISERICA CEA UNA, ADICA CEA ORTODOXA PRIN BOTEZ, MIRUNGERE , SFANTA IMPARTASANIE SI CELOR NUMITI CLERICI DINTRE EI HIROTONIE ORTODOXA. ASA SA LE AJUTE DUMNEZEU!

Comentariile sunt închise.