Noua Dreaptă organizează sâmbătă, 8 iunie, Marşul pentru Normalitate

Noua Dreaptă organizează sâmbătă, 8 iunie, Marşul pentru Normalitate

 Adrian Carneciu

Cea de-a noua ediţie a Marşului este organizată în contrapartidă faţă de „Gay Fest”, susţinut în aceeaşi zi.

ND mars normalitateOrganizaţia naţionalist-creştină Noua Dreaptă susţine sâmbătă, 8 iunie, Marşul pentru Normalitate, de la ora 11:00, în Capitală, a declarat pentru Agenţia r/News preşedintele Noii Drepte, Tudor Ionescu.

„Manifestarea este autorizată de Primăria Capitalei şi va incepe la ora 11:00, odată cu adunarea participanţilor în Piaţa Victoriei şi se va desfăşura pe traseul Calea Victoriei – Splaiul Independenţei – Patriarhia Română”, a declarat liderul organizaţiei.

Marşul Noii Drepte se va desfăşura într-un mod paşnic, susţin reprezentanţii organizaţiei naţionalist-creştine, într-un ton al aparării familiei, tradiţiilor şi credinţei.

În cadrul Comisiei de revizuire a Constituţiei s-a decis adoptarea unui amendament propus de parlamentari de la PNL prin care “familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie”. Prin adoptarea acestui amendament, practic, căsătoriile între persoanele de acelaşi sex sunt interzise.

„Anul acesta avem o ‘victorie de etapă’, prin adoptarea amendamentului din cadrul Comisiei de Revizuire a Constituţiei, aşa că avem un motiv în plus de sărbătoare la Marşul împotriva căsătoriilor şi adopţiilor homosexuale. În orice caz, nu ne-a mirat nici când acest amendament a fost introdus în Comisia de revizuire a Constituţiei de către Partidul Liberal, care de mult a pierdut dreptul moral să-şi mai spună ‘Naţional’”, a mai completat preşedintele Noua Dreaptă, Tudor Ionescu.

Brigada Rutieră a Capitalei a anunţat că va dispune măsuri specifice în sensul restricţionării şi fluidizării traficului, pentru o buna desfăşurare a Marşului, pe traseul: Piaţa Victoriei – Calea Victoriei – Piaţa Naţiunile Unite – Splaiul Independenţei – str. Halelor – bd. Regina Maria – Dealul Mitropoliei, în intervalul orar 12:30 – 14:00. Deplasarea se va face pe prima bandă de circulaţie.

 

Sursa: http://rnews.ro/2013/06/07/noua-dreapta-organizeaza-sambata-8-iunie-marsul-pentru-normalitate/