O MINUNE A MAICII DOMNULUI ÎN CAZUL UNEI FETE OARBE

thavma

O minune a Maicii Domnului

 în cazul unei fete oarbe

 

Duminică, 3 martie 2013

 

ROMFEA.GR | Timp de doi ani întregi s-a rugat la Maica Domnului pentru a-şi recăpăta lumina ochilor tânăra Elena din Kiev, Ucraina.

Elena şi-a pierdut vederea şi auzul la vârsta de 12 ani, în urma unei boli îndelungate prin care a trecut.

Medicii de la început nu au dat speranţe familiei Elenei, spunând că situaţia ei este dificilă.

Când Elena a crescut, a început să viziteze Lavra din Kiev, unde în fiecare zi timp de doi ani a udat cu lacrimi icoana Maicii Domnului.

Într-odimineaţă, o rază de lumină a ieşit din icoană şi i-a luminat ochii, n-au trecut decât câteva minute şi Elena şi-a redobândit vederea!

Ea însăşi se declară mişcată de iubirea pe care i-a arătat-o Maica Domnului, subliniind că nu va înceta să vină în fiecare zi să se roage înaintea icoanei.

Traducere: https://acvila30.ro/ ; sursa: romfea.gr

Copyright
Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [ https://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştirea https://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.