PATRIARHUL CHIRIL AL RUSIEI: SANCȚIUNILE VOR ÎNVĂȚA MULTE RUSIA!

43443

 

Patriarhul Moscovei:

„Sancţiunile vor învăţa multe Rusia”

Luni, 21 septembrie 2015

Autor: Emilios Polyghenis

 

„Sancţiunile împotriva Rusiei vor fi spre folosul nostru”, a subliniat, printre altele, Patriarhul Moscovei şi al întregii Rusii, Chiril, trimiţând un mesaj de sprijin poporului rus.

Întâistătătorul Bisericii Ruse s-a întrebat cum unii privesc ca pe o problemă sancţiunile la adresa importurilor din Europa şi America în Rusia, din moment ce ţara dispune de o bogăţie naturală uriaşă şi pot fi cultivate  de toate cu excepţia fructelor tropicale.

Totodată, Patriarhul Chiril a acuzat băncile din occident şi modul lor de funcţionare şi a subliniat că prin puţină muncă viitorul va fi optimist. 

„Poporul rus trebuie să se bucure de bogăţia pe care o oferă ţara sa, deoarece curând va fi autarhic nu doar în ceea ce priveşte alimentele, ci şi în alte domenii ale economiei”, a adăugat Patriarhul Moscovei.

În alt punct, Patriarhul Chiril a chemat poporul rus să menţină unitatea şi să păstreze principiile şi valorile credinţei şi ale țării.

 „Astăzi este foarte greu pentru cineva să distingă răul de bine, de aceea în viaţă trebuie să pășim doar cu iubirea despre care ne-a învățat Hristos”, a adăugat încheind Patriarhul Moscovei.