Patriarhul Georgiei: „Astăzi oamenii fug de muncă”

georgias ilias

Patriarhul Georgiei: „Astăzi oamenii fug de muncă”

Luni, 8 iunie 2015

 Autor: Emilios Polyghenis 

 „Oamenii contemporani nu vor să cultive pământul, fapt care duce la ocuparea acestor munci de către străini”, a subliniat Patriarhul Georgiei ieri, duminică, în Catedrala „Sfânta Treime” din Tbilisi.

Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe a Georgiei a spus de asemenea că „astăzi situaţia nu este ca în vremurile vechi şi poporul Georgiei trebuie să înţeleagă asta”.

 „Astăzi poporul Georgiei evită să lucreze pământul şi caută un venit lunar, care să nu solicite mult efort şi muncă”, a subliniat de asemenea Patriarhul Ilie.

În alt punct, Patriarhul a accentuat: „În psaltire citim „Arată-mi calea pe care voi merge” şi în loc să asculte aceste cuvinte tinerii noştri merg în străinătate şi preferă să lucreze ca servitori, lăsându-i astfel pe străini să ocupe pământurile patriei lor”.

 „Adresez un apel tuturor să se gândească ce  e bine pentru ei, pentru copiii lor, pentru familia lor, pentru patria lor, dar şi pentru viitorul lor”, a adăugat cu înţeles Patriarhul Ilie.

Traducere: https://acvila30.ro/ ; sursa: romfea.gr

Copyright

Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [ https://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştireahttps://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.