Patriarhul ILIE al Georgiei iniţiază un program de renaştere duhovnicească

ilias

Patriarhul ILIE al Georgiei

 iniţiază  un program de renaştere duhovnicească

 

Luni,11 martie 2013

Autor: Emilios Polyghenis

 

De astăzi şi în fiecare zi, potrivit informaţiilor verificate ale Romfea.gr, în Catedrala din Tbilisi vor fi oficiate zilnic paraclise.

Informaţiile arată că Patriarhul Georgiei, kyr Ilie, în predica sa duminicală, a spus că hotărârea aceasta a fost luată în unanimitate de Sfântul Sinod.

Mai precis, în fiecare zi în paraclisele Catedralei, clerici ai Bisericii Georgiei vor oficia paraclise pentru pacea şi propăşirea lumii.

În fiecare luni va fi oficiat un paraclis pentru mântuirea şi prosperitatea ţării.

În fiecare marţi va fi oficiat un paraclis pentru copii, pe care îi invită să vină la biserică împreună cu părinţii lor.

În fiecare miercuri se fa oficia un paraclis pentru cei bolnavi, iar în fiecare joi – pentru binele Bisericii şi pentru pace în lume.

De asemenea, în fiecare vineri va fi oficiat un paraclis pentru bunăstarea poporului Georgiei.

În sfârşit, sâmbăta va fi dedicată fraţilor adormiţi.

Traducere: https://acvila30.ro/ ; sursa: romfea.gr

Copyright
Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [ https://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştirea https://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.