Patriarhul Irineu al Serbiei: „Aşteptăm ca Rusia să ne ajute în chestiunea Kosovo”

2VSN 2486-1200

 

Patriarhul Irineu al Serbiei:

 „Aşteptăm ca Rusia să ne ajute în chestiunea Kosovo”

 

Joi, 25 iulie 2013

Pentru Romfea.gr, Sofia Politi

Patriarhul Irineu al Bisericii Ortodoxe Sârbe a spus că aşteaptă ca Rusia – ca mare putere slavă – să ajute la rezolvarea chestiunii Kosovo într-un mod corect.

„Ne menţinem speranţele că Rusia va ajuta la reglementarea chestiunii Kosovopolje”, a declarat Patriarhul în convorbirile pe care le-a avut astăzi cu Serghei Narâşkin, Preşedintele Dumei ruse.

Patriarhul sârb a spus că Serbia traversează o perioadă dificilă, semnalând suferinţele sârbilor din regiunile Kosovo şi Metohia.

„Toate sunt în pericol în Kosovo”, a declarat Patriarhul Irineu, exprimându-şi speranţa că Rusia are o imagine clară a evoluţiei reale din regiune.

Traducere: https://acvila30.ro/ ; sursa: romfea.gr

Copyright
Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [ https://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştirea https://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.