Preafericitul Patriarh al Moscovei și al întregii Rusii Chiril a binecuvântat construcția unei biserici noi în Thailanda.

Preafericitul Patriarh al Moscovei și al întregii Rusii Chiril a binecuvântat construcția unei biserici noi în cinstea sfinților mucenici Țariști în or. Hua Hin din Thailanda.

În rezoluția semnată de Preafericirea Sa pe numele reprezentantului Bisericii Ortodoxe Ruse în Regatul Thailandei arhimandritul Oleg (Cerepanin), printre altele, se spune: „Binecuvintez începutul construcției unei noi biserici ortodoxe în Thailanda, cu hramul „Sfinții mucenici Țariști”, în or. Hua Hin. Binecuvântarea Domnului să fie cu toți acei care participă la această inițiativă”.

Cu binecuvântarea Sfințitei ierarhii a Bisericii Ortodoxe Ruse, Reprezentanța regională bisericească în comun cu Comitetul Fudației Bisericii Ortodoxe în Thailanda au examinat solicitarea creștinilor ortodocși din or. Hua Hin (provincia Prachuap Khiri Khan) cu privire la construcția în această stațiune balneară a unei biserici ortodoxe. Terenul de pământ pentru construcția lăcașului a fost procurat în raionul central al orașului. Termenul de construcții – anii 2013-2014.

Reprezentanța Bisericii Ortodoxe Ruse în Thailanda/Patriarchia.ru

Un comentariu la „Preafericitul Patriarh al Moscovei și al întregii Rusii Chiril a binecuvântat construcția unei biserici noi în Thailanda.

  1. Pingback: Preafericitul Patriarh al Moscovei și al întregii Rusii Chiril a binecuvântat construcția unei biserici noi în Thailanda. | Slujirea Apostolic-Misionară a Bisericii Ortodoxe

Comentariile sunt închise.