Profanation de la Croix à Avignon: ça suffit !!!

Profanation de la Croix à Avignon: ça suffit !!!

Alors que des milliers de chrétiens meurent assassinés chaque année dans l’indifférence générale…en France, au nom de l’art, on met la croix du Seigneur dans un bocal d’urine.
A Avignon, une exposition appelée “je crois aux miracles” est organisée autour de la photo d’un Christ plongé dans l’urine.
Des affiches de cette photo blasphématoire, appelée « Piss Christ », sont exposées publiquement dans les rues de la ville.
Cette abomination est organisée, soutenue, financée et sponsorisée directement ou indirectement par (en vrac):
Le Ministère de la culture, la mairie, le conseil régional, le groupe LVMH (Dior, Guerlain, Moët, Hennessy etc ) dirigé par Bernard Arnault, la SNCF ou la Fondation CARTIER…
Cela suffit!!!

Un comentariu la „Profanation de la Croix à Avignon: ça suffit !!!

 1. charle

  Franta traieste sub o agresiune fara precedent.
  Seara trecuta, in emisiunea „Ce soir ou jamais” un sociolog insista asupra ideii ca Franta are dreptul de a purta razboaie, de a agresa tarile arabe si Coasta de Fildes, in numele principiului crestin al iubirii aproapelui…A fost ingrozitor pentru ca a fost lasat sa delireze, schimonosind cuvintele Mantuitorului.
  Guvernul francez intentioneaza sa cedeze o parte din Catedrale, cultului islamic si asta dupa ce a transformat unele locasuri de cult in hoteluri si chiar baruri (la Nantes).
  Bernard Arnault nu cred ca este impresionat de protestul catorva credinciosi crestini. Este a patra cea mai mare avere a lumii, bezna personificata. L-am putea boicota renuntand la a mai cumpara din magazinele Carrefour si aghiazmuind intrarile din magazinele de lux…Altceva, pana la a doua venire a Mantuitorului, nu vad ce am putea face.
  Sa nu zambiti caci tamaiatul, agheazmuitul si rugaciunea dau rezultate sigure si daca nu se poate trece de paza din faţa buticurilor de lux, putem incerca sa actionam asupra „consumatorilor” ( Botezatu, Udrea, Nuţi B. şcl..)A la guerre, comme à la guerre!

Comentariile sunt închise.