PROTESTE ÎMPOTRIVA ECUMENISMULUI ÎN CIPRU

   Sursa: http://christoselida.blogspot.com

    Cele mai importante articole legate de întâlnirea care a avut loc în Cipru, în octombrie anul trecut, le puteţi găsi la adresele: 

  Un dialog neortodox cu romano-catolicii

Discuţii între ortodocşi şi romano-catolici (Cipru)

Proteste în prima zi de discuţii

Planul textului care se va semna în Cipru

DIFICULTĂŢI ÎN DIALOGUL TEOLOGIC

Dialogul îşi descoperă adevărata faţă! Bătăi şi arestări în Cipru

Începe disputa… Ameninţări, intimidări şi măsuri severe

Alte articole pe această temă le puteţi găsi la secţiunea „ECUMENISM„.

3 comentarii la „PROTESTE ÎMPOTRIVA ECUMENISMULUI ÎN CIPRU”

  1. „Crestinismul e veghea si puterea sfanta care raspunde de mantuirea lumii. SI VAI de CRESTINII( aici PASTORII ecumenisti care se pretind crestini) ce NU CORESPUND sfintei misiuni ce le este INCREDINTATA, caci DUMNEZEU va ridica din pietre pe alti alesi ai Sai, care sa-I zideasca Imparatia! […]

    Cand FORTELE SATANICE ajung sa cucereasca puterea in lume, ele isi fac OSTIRI ca sa le apere, LEGI care sa le organizeze, IDEOLOGII care sa le JUSTIFICE si chiar RELIGII ca sa-i INSELE PE OAMENI.”( ‘Detinutul Profet’, Ioan Ianolide)

  2. „De LUPII cei tainici, fara ajutorul lui Hristos este cu neputinta sa ne izbavim – pentru alungarea lor este nevoie de harul Lui cel atotputernic, nu de neputinciosul ajutor omenesc. De aceea trebuie sa mergem pe urmele lui Iisus cu cea mai mare smerenie, Lui sa I le cerem pe toate si inaintea Lui sa revarsam toata durerea noastra si mai presus de aceastea s-o rugam pe Maica Domnului si pe ceilalti placuti ai lui Dumnezeu pentru indreptarea noastra, recunoscandu-ne cu adevarat pacatele si neputintele noastre.” (Sfantul Moise)

  3. Pacat ca nu intelegem toti limba greaca, pentru a intelege ce se vorbeste in acele emisiuni. Poate nu ar fi o idee rea sa se traduca si pentru cei care nu inteleg continutul acelor extrase.

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: