RUSIA: facilități în acordarea de cetățenie europenilor care „se simt insultați spiritual și cultural în țara lor”

Rusia: facilități în acordarea de cetățenie europenilor care „se simt insultați spiritual și cultural în țara lor”

 
 

Vitaly Milonov, președintele comisiei legislative a Parlamentului din Sankt Petersburg, a trimis un apel către Ministerul Rus de Externe și Serviciul Federal al Migrației, prin care a propus simplificarea procedurilor de obținere a cetățeniei ruse pentru europenii care se simt insultati spiritual și cultural în țările lor.

Milonov a propus aceasta simplificare a procedurii de acordare a cetățeniei ruse, avandu-i in vedere pe cetățenii străini al căror drept de a trăi în conformitate cu valorile lor culturale și spirituale tradiționale a fost încălcat de către autoritățile din țara în care acestia locuiesc in prezent.

Dreptul familiilor de a trăi și de a-si crește copiii în conformitate cu sistemul lor traditional religios și în spiritul valorilor familiei tradiționale este încălcat în mod intenționat de către multe țări occidentale, a explicat Milonov, conform Interfax.

Sursa: LO News

Un comentariu la „RUSIA: facilități în acordarea de cetățenie europenilor care „se simt insultați spiritual și cultural în țara lor””

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: