S-au rugat să nu mai cadă meteoriţi

theofanis

S-au rugat să nu mai cadă meteoriţi

 

Vineri,1 martie 2013

Autor: Emilios Polyghenis

O slujbă specială a fost oficiată în toate bisericile din Sfânta Mitropolie de Celiabinsk şi Zlatoust pentru a se evita o posibilă catastrofă provocată de meteoriţi.

Însă toate privirile au fost îndreptate către Catedrala „Sfântul Simeon”, în care Dumnezeiasca Liturghie a fost oficiată de Mitropolitul Teofan, în prezenţa autorităţilor locale şi a guvernatorului regiunii.

Kyr Teofan, în predica sa, a spus că trebuie investiţi bani pentru dezvoltarea unor sisteme de siguranţă pentru întâmpinarea unor astfel de fenomene.

De asemenea, a recomandat vizitarea oraşului de către oameni de ştiinţă din întreaga lume pentru a cerceta cauzele căderii meteoritului.

În alt punct, Mitropolitul a subliniat că acest fenomen a fost şi o lecţie de morală referitoare la unitate în momentele grele.

La final a vorbit despre o minune spunând referitor la aceasta: „Imaginaţi-vă că meteoritul ar fi căzut pe instalaţiile nucleare! Consecinţele ar fi fost ireparabile”.

 

Pe acelaşi subiect: Mitropolitul Teofan – „Meteoritul – un mesaj al Celui Preaînalt”

Traducere: https://acvila30.ro/ ; sursa: romfea.gr

Copyright
Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [ https://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştirea https://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.