Sărbătoarea Sfintei Paraschevi în Sfânta Mitropolie de Katanga (FOTO)

KATEBI-9

Sărbătoarea Sfintei Paraschevi în Sfânta Mitropolie de Katanga (FOTO)

 

Joi, 30 iulie 2015

Sâmbătă, Înaltpreasfinţitul Mitropolit de Katanga, Meletie, împreună cu zece preoţi şi destul de psalţi au mers în parohia „Sfânta Paraschevi” din Katembe pentru a o pre-prăznui pe sfântă împreună cu Sfânta Ana, bunica Domnului.

După încheierea Dumnezeieştii Liturghii, au mers în procesiune cu icoana Sfintei Paraschevi în jurul bisericii şi s-au rugat pentru sănătatea şi sporirea după Dumnezeu a noilor creştini ai parohiei. 

Puţini, dar cu frică de Dumnezeu, credincioşii au urmărit de foarte-de-dimineaţă slujba şi cu bucurie au venerat icoana sfintei când a fost înălţată în uşa bisericii purtată de preoţi.

Rugăciunea şi binecuvântarea Sfintei să-i întărească.

KATEBI-1

KATEBI-2

KATEBI-3

KATEBI-4

KATEBI-5

KATEBI-6

KATEBI-7

KATEBI-8

KATEBI-10

KATEBI-11

KATEBI-12

KATEBI-13

KATEBI-14

KATEBI-15

KATEBI-16

KATEBI-17

KATEBI-18

KATEBI-19

KATEBI-20

KATEBI-21

KATEBI-22

KATEBI-23

KATEBI-24

KATEBI-25

KATEBI-26

Traducere: https://acvila30.ro/ ; sursa: romfea.gr

Copyright
Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [ https://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştirea https://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.