SCHISMĂ ÎN BISERICA ORTODOXĂ A SERBIEI: CU DOUĂZECI ŞI UNU DE VOTURI ALE IERARHILOR SERBIEI A FOST “CATERISIT” ARTEMIE – EPISCOPUL CANONIC DE KOSOVO

SCHISMĂ ÎN BISERICA ORTODOXĂ A SERBIEI:

CU DOUĂZECI ŞI UNU DE VOTURI ALE IERARHILOR SERBIEI A FOST “CATERISIT” ARTEMIE – EPISCOPUL CANONIC DE KOSOVO

Ierarhii ecumenişti au făcut din Biserica Serbiei un partid politic filo-occidental. Au supus votului caterisirea lui Artemie şi l-au caterisit cu douăzeci şi unu de voturi.
Respectabile Părinte Episcop Artemie, „este titlu de onoare să fii caterisit de astfel de episcopi” (Aşa spunea Părintele Augustin, Mitropolitul Florinei).
Treisprezece ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Sârbe au votat împotriva caterisirii lui Artemie, Episcopul ortodox de Kosovo.
Îi persecută pe cei ce ar putea reacţiona şi deschid drum în Serbia pentru venirea papei în 2013!

(traducere: Frăţia Ortodoxă Misionară „Sfinţii Trei Noi Ierarhi”, sursa: http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=17132)

4 comentarii la „SCHISMĂ ÎN BISERICA ORTODOXĂ A SERBIEI: CU DOUĂZECI ŞI UNU DE VOTURI ALE IERARHILOR SERBIEI A FOST “CATERISIT” ARTEMIE – EPISCOPUL CANONIC DE KOSOVO”

 1. raspuns pt. szeppty :

  Transilvania si-a cistigat Independentza cu si in 1601 . Dar puterile satanice ale lumii , in capul careia stau evreimea MASONICA a facut sa o distruga …
  Nu uita ungure papgal de DACIA LIBERA cind tu erai in MONGOLIA , dormeai in coliba sau [REMOVED becaused of the obscene words] …Sau poate mosii si stramosii tai au fost frati cu ai nostrii , dar datorita jocurilor puterilor lumii au fost amagiti cu una si alta si si-au pierdut credinta si cetatenia strabuna , poate ca mosii si stramosii tai ROAMNI si au aparat pamintul stramosesc cu pretul VIETII , [REMOVED becaused of the obscene words] …….

  ATENTIE la NEATENTIE …

  1. Fiecare cititor are dreptul la liberă exprimare în măsura în care păstrează limita normală de bun simț a decenței!

   După cum observați, am șters anumite cuvinte(din comentariul dumneavoastră) care nu-și au rostul în vocabularul unui om CIVILIZATOrice comentariu ce conține injurii, cuvinte urâte, obscene va fi revocat, iar autorul NU va mai avea dreptul sa posteze NICI O opinie (pentru că se poate identifica foarte ușor)!

   Dacă ați uitat unde vă aflați, vă invit să mai citiți titlul blogului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: