ŞOCANT. Un preot a fost ÎNJUNGHIAT MORTAL în Biserică. Poliţia e pe urmele agresorului. UPDATE: Declaraţiile ucigaşului

 ÎN AJUNUL DUMINICII SFINŢILOR ROMÂNI, DUMNEZEU NE DĂRUIEŞTE UN NOU SFÂNT SFINŢIT MUCENIC: PREOTUL MARIN DIN FOCŞANI, UCIS ASTĂZI PRIN JUNGHIERE ÎN BISERICA „SF. IOAN BOTEZĂTORUL”

*

Citiţi şi: SCRISOAREA PĂRINTELUI METODIE DIN INDONEZIA – DESPRE PRIGONIREA CREŞTINILOR

Înalt Prea Sfinţitul AMBROZIE, Mitropolit de Kalavrita: DESPRE PRIGONIREA CREŞTINILOR ÎN ZILELE NOASTRE 

 * * *

UPDATE: COMUNICATUL PATRIARHIEI

DUREREA ŞI DOLIUL BISERICII – Preot ucis în locaşul de cult

Biroul de Presă al Patriarhiei Române ne informează:

Patriarhia Română a aflat cu profundă uimire şi durere de uciderea preotului Tudor Marin în biserica Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul din municipiul Focşani, judeţul Vrancea, astăzi, 16 iunie 2012.

Este regretabil faptul că tocmai în biserică, unde preotul predică pacea şi iubirea faţă de semeni, un preot paşnic şi venerabil este ucis cu cruzime. Această crimă oribilă arată starea alarmantă de degradare, de violenţă şi de nesiguranţă din societatea românească de azi. Prin urmare, este nevoie ca şi bisericile, fiind spaţii de utilitate publică religioasă a comunităţilor locale, să fie mai bine păzite şi protejate.

Familiei îndurerate a Părintelui Tudor Marin şi parohiei îndoliate din Focşani Patriarhia Română le adresează condoleanţe şi se roagă Domnului Iisus Hristos să odihnească sufletul preotului Tudor Marin în ceata drepţilor.


EVZ.ro : Dramă la Focşani. Un preot a fost ucis, în această dimineaţă, de un tânăr care l-a înjunghiat în timpul slujbei.

Tudor Marin

Poliţia a intervenit la faţa locului, în timp ce medicii nu au reuşit să îl resusciteze pe preot. Potrivit „Realitatea TV”, agresorul i-ar fi cerut preotului să îi explice câteva citate din Biblie, iar apoi l-a înjunghiat cu un cuţit în zona toracelui.

Agresorul, care era îmbrăcat într-o cămaşă neagră, a fugit de la locul faptei şi se pare că s-a îndreptat spre gara oraşului Focşani. Ucigaşul are în jur de 30 de ani.

În acest moment, poliţiştii urmăresc două piste: agresorul este un om instabil psihic sau a fost vorba de o răzbunare. Martorii susţin că individul ar putea avea probleme psihice. Numeroşi credincioşi s-au strâns în jurul Bisericii „Sf. Ioan Botezătorul”.

Numele preotului ucis este Tudor Marin. Acesta îşi ţinea slujbele la Biserica cu hramul “Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul” din Piaţa Unirii. Avea doi copii.

Preotul Marin a fost găsit de femeia de serviciu de la biserică, care a alertat gardienii, care la randul lor au sunat la 112 pentru a cere ajutor.

“După terminarea slujbei a venit un bărbat şi i-a cerut preotului să-i citească ceva din Biblie şi l-a înjunghiat cu ceva în timp ce stătea aşezat pe scaun. Am strigat “hoţii” şi am ieşit să cer ajutorul gardienilor publici. Nu l-am mai văzut prin biserică pe acest bărbat”, a declarat femeia care l-a găsit pe preotul în varstă de 69 de ani prăbuşit pe podea, pentru „Ziarul de Vrancea”. 

Autor:  Sorin Breazu


ULTIMA ORĂ : Preotul parohiei din Piaţa Unirii, înjunghiat mortal

 
 
  MONITORUL DE VRANCEA: Preotul Tudor Marin, în vârstă de 65 de ani, de la biserica „Sf. Ioan Botezatorul”, situată în Piaţa Unirii din Focşani, a fost înjunghiat mortal în jurul orei 11.00, de un bărbat. 
   Potrivit martorilor, un bărbat îmbrăcat în negru a intrat în biserică, după slujba religioasă, şi i-a spus preotului că vrea să se roage şi că doreşte ca părintele să-i citească o rugăciune. La acea oră, în biserică nu se aflau decât părintele şi femeia care vinde lumânări. La scurtă vreme însă, bărbatul l-a înjunghiat pe preot şi a dispărut fulgerător. 
   Medicii ajunşi la faţa locului l-au fost găsit pe preot într-o baltă de sânge. Ei au încercat să-l resusciteze timp de aprox. 50 de minute. Dr. Simona Ionescu de la Serviciul de Ambulanţă ne-a declarat că părintele Tudor Marin a fost găsit în stop cardio respirator, cu o plagă înjunghiată în zona toracelui şi că din cauza tăieturii a pierdut mult sânge. După manevrele de resuscitar, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa şi au confirmat decesul. 
   Poliţiştii Serviciului de investigaţii criminale sunt acum la faţa locului şi fac cercetări pentru a stabili cum a fost comis incidentul şi pentru a afla indentitatea bărbatului care l-a atacat pe preot. 
   Din primele verificări poliţiştii se pare că au dat de urmele criminalului. Se presupune că acesta ar fi un bărbat de 30 de ani, care avea probleme psihice. De asemenea, arma crimei, un cuţit, a fost găsită lângă trupul preotului. 
   Anchetatorii au aflat că, înainte de a ajunge în faţa preotului Marin, criminalul ar fi fost, cu aceleaşi intenţii se pare, la biserica de la Capela Militară din Focşani, însă faptul că acolo erau mulţi enoriaşi a renunţat să-şi pună în aplicare planul.
   Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan a ajuns imediat la faţa locului şi s-a asigurat că au fost luate toate măsurile necesare pentru prinderea criminalului. Oprişan a discutat cu organele abilitate din Ministerul de Interne, cu superiori ai Jandarmeriei şi Poliţiei pentru a organiza filtre la ieşirea din Focşani, inclusiv în zona Gării.
   Soţia preotului Marin a leşinat în faţa bisericii, consternată de durere. Aceasta împreună cu fiica sa au primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ. Fiica preotului Tudor Marin este soţia lui Vasile Marica, preşedintele Sindicatului Sed Lex. Cei doi copii ai preotului au solicitat discreţie în aceste momente. 
    
   În astfel de situaţii, de crimă, lăcaşul de cult se închide. Persoane abilitate ale Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei ne-au declarat însă că biserica „Sf. Ioan Botezatorul” nu se va închide şi că, de la acest incident, înalte feţe bisericeşti vor ţine o slujbă specială.
   
REALITATEA.NET: Tudor Marin, un preot din Focşani, în vârstă de 69 de ani, a fost înjunghiat în Biserică. Agresorul a fugit de la faţa locului.  Oamenii care au observat scena spun că individul ar putea avea probleme psihice.

Agresorul a fugit de la faţa locului

Din primele informaţii, se pare că agresorul ar fi fugit în zona gării. Medicii au încearcat să salveze viaţa preotului, însă acesta nu a putut fi resuscitat. Potrivit Ziarul de Vrancea, bărbatul a intrat în biserică şi l-a înjunghiat cu un cuţit în zona toracelui pe preotul Marin, imediat după săvarşirea sfintei slujbe, în biserica Sfântul Ioan Botezătorul. Se pare că atacatorul i-ar fi cerut preotului să-i citească ceva din Biblie şi a profitat de moment pentru a-l ataca pe slujitor. Acesta dorea lămuriri asupra unor citate din Biblie.

Preotul a fost găsit de femeia de serviciu

Preotul Marin a fost găsit de femeia de serviciu de la biserică, care a alertat gardienii. Agresorul nu a fost încă prins. La intrarea în Biserică se văd încă urme de sânge. Femeia care l-a găsit a declarat că preotul a fost înjughiat în timp ce stătea pe scaun şi că în acel moment a strigat „Hoţii”. Femeia a mărturisit că nu l-a mai văzut pe agresor niciodată şi că acesta era îmbrăcat cu o cămaşă neagră.

Preotul, înjughiat de un psihotic cu delir religios

Psihologii spun că agresorul ar putea fi psihotic cu delir religios. Mihaela Săhlean, psiholog, a declarat pentru REALITATEA TV că lipsa tratamentului duce la aceste acte de violenţă. Oamenii s-au adunat în număr mare în Piaţa Unirii din Focşani şi sunt îngroziţi de această crimă. Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea a spus că momentan agresorul nu a fost prins însă există informaţii cu privire la identitatea acestuia.

Plagă în zona inimii

Medicul Simona Ionescu de la Ambulanţă a declarat că la venirea echipajului părintele era în stop cardio-respirator şi prezenta o plagă înjunghiată în zona inimii. Aceasta a spus că i s-au făcut manevre de resuscitare timp de 50 de minute. Trupul preotului va fi dus la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie.

Agresorul a mai abordat doi preoţi: Dorea interpretarea pasajelor legate de RĂZBUNARE şi PĂCAT

Potrivit anchetatorilor agresorul a mai abordat doi preoţi cu aceleaşi pasaje din Biblie. Acesta le-a cerut să interpreteze pasaje care făceau referire la răzbunare, pedeapsă, dar şi la păcat. Ceilalţi doi preoţi l-au refuzat.

RTV.NET: (Sindicalistul Vasile Marica este ginerele preotului ucis la Focşani: „Sunt în stare de ŞOC” VIDEO)  Vasile Marica a declarat la România TV că a fost informat la telefon despre tragedie.

„Sunt în stare de şoc. Socrul meu a fost un om minunat care mi-a dat o soţie minunată şi la care ţin foarte mult. Mi-am pus toată familia sub pază. Vreau să ştiu cine a făcut asta. Nu cred că a avut vreodată vreun conflict cu cineva”, a spus Vasile Marica.

Preotul Tudor Marin, în vârstă de 65 de ani, de la biserica „Sfântul Ioan Botezatorul”, situată în Piaţa Unirii din Focşani, a fost înjunghiat de un bărbat.

Atacatorul a intrat în biserică, după slujba religioasă, şi i-a cerut preotului să-l lămurească cu privire la nişte versete din Biblie. Câteva momente mai târziu, bărbatul l-a înjunghiat pe preot şi a dispărut fără urmă.

Preotul Tudor Marin, în vârstă de 65 de ani, de la biserica „Sfântul Ioan Botezatorul”, situată în Piaţa Unirii din Focşani, a fost înjunghiat mortal, sâmbătă dimineaţă, de o persoană necunoscută. După ce a fost înjunghiat, preotul a mai avut puterea să iasă din biserică pentru a cere ajutor. Imediat, o ambulanţă a ajuns la faţa locului.

„După ce a terminat slujba, în biserică a intrat un tânăr îmbrăcat în negru. Sub pretextul că vrea nişte lămuriri despre câteva versete din Biblie, s-a apropiat de preot şi l-a înjunghiat. Probabil că atacatorul este un alienat mintal”, a declarat protoiereul din Focşani, Nicolae Cobzarul.

Medicii au confirmat după aproximativ 50 de minute de la atac că preotul a decedat.

„În jurul orei 11.40, părintele a decedat. Din păcate, aceasta nu a răspuns la manevrele de resuscitare. A fost resuscitat aproximativ 50 de minute. Preotul era în stop cardio-respirator atunci când am ajuns la biserică. Prezenta o plagă înjunghiată în zona inimii. Se pare că i-a fost secţionat cordul. Trupul neînsufleţit a fost dus la IML pentru a se stabili exact cauza morţii”, a declarat la România TV, Vitalie Beţişor, medic de la Ambulanţa Vrancea.

Imediat după comiterea faptei, agresorul a fugit.

O echipă de criminalişti şi procurori de la Parchetul Tribunalului Vrancea face cercetarea la faţa locului asasinatului. Ministerul Administraţiei şi Internelor a anunţat că şeful Poliţei Române, Petre Tobă, a dispus ca ofiţerii de la Serviciul Omoruri să meargă de urgenţă în Focşani pentru a participa la ancheta legată de uciderea preotului Tudor Marin.

„Ne preocupă să descoperim autorul crimei. Este un individ care din punct de vedere psihic nu este normal. Este un habotnic, deviat din punct de vedere religios. Atacatorul l-a lovit pe preot mai întâi la cap, apoi l-a înjunghiat în inimă. Părintele nu avea niciun duşman”, a declarat procurorul Gheorghe Mihăilă.

Cuţitul cu care l-a atacat pe preot a fost recuperat de criminalişti. Pe de arma crimei urmează să prevaleze probe ADN.

„Echipa de poliţie, coordonată de un procuror, încearcă să-l identifice pe făptaş. Se pare că atacatorul este un bărbat de peste 30 de ani şi că are probleme psihice”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Bogdan Toader.

Soţia şi fiica preotului, dar şi sindicalistul Vasile Marica, ginerele părintelui, au ajuns la faţa locului. Soţia preotului a fost luată cu ambulanţa după ce i s-a făcut rău.

„Eu şi întreaga comunitate din Focşani suntem în stare de şoc. Concluzia este una singură: un nebun aflat în libertate, care trebuie găsit cu orice preţ. Sper ca în curând atacatorul să fie găsit”, a declarat la România TV Marian Oprişan, preşedinte CJ Vrancea.

În biserică, în momentul atacului, se mai afla doar femeia care vinde lumânări.

Preotul Tudor Marin este unul dintre cei mai apreciat preoţi din Focşani, atât de enoriaşi, cât şi de preoţi. Zeci de credincioşi s-au adunat în faţa bisericii unde a avut loc crima pentru a-şi plânge parohul. Enoriaşii spun că atacatorul ar fi sectant.

„Această ipoteză este alimentată de pretextul cu care acest criminal s-a apropiat de preot. Bărbatul a intrat în biserică ca să-i ceară explicaţii privind anumite texte din Sfânta Scriptură. Acesta este un comportament specific sectanţilor, care cer lămuriri despre diferite texte. Indiferent de ce vor spune psihiatrii, este clar că atacatorul a avut discernământ. Şi-a făcut un plan cum să acţioneze şi şi-a ales unul dintre cel mai reprezentant preot din comunitate. Mesajul atacatorului este foarte clar: lovindul-l în inimă pe preot, a lovit în inima comunităţii, preotul era simbolul comunităţii. Problema este că ceea ce se întâmplă la Focşani este o consecinţă a unei campanii de demonizare a bisericii”, a declarat la România TV preotul George Istodor.

Era un fals proroc. Nu era preot, era doar îmbrăcat în preot„, este declaraţia şocantă a tânărului care l-a înjunghiat sâmbătă pe preotul Tudor Marin, în vârstă de 65 de ani, de la biserica „Sfântul Ioan Botezatorul” din Focşani. Duminică, Florentin Puşcoiu şi-a recunoscut fapta şi a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

 

Criminalul din Focşani: Nu era preot, era îmbrăcat în preot
 

Anchetatorii au adunat duminică mai multe probe din casa ucigaşului preotului din Focşani pentru a le depune la dosar. Florentin Puşcoiu a lucrat ca şofer în Italia, de unde s-a întors complet schimbat, spun cunoscuţii. Bărbatul obişnuia să poarte cuţit la el, motiv pentru care a şi fost cercetat, dar nu a apucat să fie audiat pentru că a plecat în Italia, de unde a revenit anul acesta.

Florentin Puşcoiu, în vârstă de 30 de ani, a fost prins de poliţişti în apartamentul său din municipiul Focşani. Ulterior, suspectul a fost dus la audieri, fiind reţinut, duminică, de procurorii Parchetului Tribunalului Vrancea, sub acuzaţia de omor calificat, potrivit procurorului Ioan Lefter, şeful Parchetului Tribunalului Vrancea. Iniţial suspectul nu şi-a recunoscut fapta, însă în faţa probelor care îl incriminau a cedat.

La percheziţia de duminică a fost prezent şi criminalul. Bărbatul a fost huiduit de vecinii şi credincioşii prezenţi în faţa blocului în care locuia.

Florentin Puşcoiu locuia singur într-un cartier din sudul oraşului. Nu avea o relaţie bună cu familia lui, iar vecinii lui sunt şocaţi de gestul tânărului.

Potrivit anchetatorilor, tânărul a suferit un şoc, în urmă cu un an, atunci când muncea în Italia ca şofer. Probleme sale s-au acutizat când s-a despărţit de prietena sa.

Dragostea noastră nu va apune niciodată, ucigaşi nemernici„, este ultimul mesaj pe care l-a postat pe o reţea de socializare Florentin Puşcoiu. El apare într-o fotografie alături de o femeie, despre apropiaţii susţin că este fosta sa prietenă. 

„Un imagine vale mille parole” – “O imagine valorează o mie de cuvinte“- este un alt mesaj postat pe reţeaua de socializare de de Florentin Puşcoiu. Alături de acest mesaj apar fotografii ale unor biserici din Roma, Tivoli şi Firenze.

Deşi procurorii spun că bărbatul este creştin ortodox, specialiştii sunt de părere că Florentin Puşcaşiu face parte dintr-o sectă.

Anchetatorii spun că bărbatul are grad de inteligenţă peste medie şi că în ultima perioadă a avut discuţii cu mai mulţi preoţi despre religie.

În biserica din Focşani, unde a avut loc crima, a fost găsit unul dintre versetele din Biblie pe care criminalul l-a adus pentru a-i fi explicat de către preot. Versetul spune „propovăduitorul îmbrăcat în blană de oaie trebuie pedepsit”.

Preotul Tudor Marin a fost ucis, sâmbătă, la scurt timp după slujbă. Trupul neînsufleţi al preotului a fost dus, sâmbătă, la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie. Sicriul cu trupul preotului a fost depus duminică la biserica „Sfântul Ioan Botezătorul”.


16 comentarii la „ŞOCANT. Un preot a fost ÎNJUNGHIAT MORTAL în Biserică. Poliţia e pe urmele agresorului. UPDATE: Declaraţiile ucigaşului”

 1. Citesc si nu pot sa cred.In Romania ortodoxa, in tara in care Biserica este pe primul loc in increderea poporului, un preot moare ca un mucenic in biserica! Cred ca nu poate fi decat fapta unui om instabil psihic.Dar tot noi suntem vinovati ca ii lasam pe oamneii acesti nesupravegheati.Doamne, Iisuse Hristoase odihneste sufletul robului Tau, preotul Tudor Marin si da putere familiei lui atat de incercata astazi.

 2. Este trist! Socant! Ingrozitor! Ingrijorator!
  A fost ucis in Casa domnului, la datorie.
  Dumnezeu sa-l ierte si sa-i primeasca sufletul in Imparatia Sa!

 3. Asa a ingaduit Dumnezeu. Avem un sf .mucenc .Dumnezeu sa-i dea mantuire . Sf.Ioan Botezatorul i-a fost taiat capul ,, si a avut o viata sfanta ,, Eu cred ca nu-l va lasa singur pe Parintele Tudor va mijloci acolo sus in cer pe sfintia Sa. Dumnezeu sa-l odihneasca.
  .

 4. Doamne Iisuse Hristoase. Cand am citit aceasta stire m-am cutremurat si cand intrat si pe blogul saccsiv, vazandu-l pe parintele Timotei atacat cu atita ura si dusmanie, am izbucnit in plans. Nu pot sa cred , nu pot.
  Parinte Timotei
  Veniti va rog sa-mi ziceti un cuvant de alinare. Ma simt vinovata ca poate datorita insistentelor mele si ale baietilor de alaltaieri, v-ati simtit obligat sa intrati in cocina aceea de porci si sa indurati lovituri. Iertati-ma parinte si va rog, decat sa va scoata din minti si sa va sminteasca, nu mai stati acolo, va rog. Nu mai suport sa vad cum sinteti lovit. Sintem multi carora ni s-a intimplat exact ceea ce patiti d-voastra acum cu serpii aceia si cunosc simtamintele. Am ajuns vremurile in care nebunii te fac pe tine nebun pentru ca nu spui ca ei. Nu credeam sa vina atit de repede vremurile acelea. Acum e nimic, sa vedeti cand vor trece la batai si ucideri ca nu spunem ca ei. Si ce este cu adevarat groaznic, prigonirile si varsarile de singe nu vor veni de la elite, guverne si autoritati ci de la poporul care a inebunit si asi vede nebunia o virtute. Acestia sint cei care vor ucide ortodocsii putini care nu vor dori sa le urmeze nebunia. Doamne Iisuse, iarta-ne ca ne-am facut un popor de pagani si ucigasi. Zice saccsiv ” Intelegeti acum ceea ce unii dintre noi ne tot straduim sa va facem sa intelegeti?” A ajuns unul cu dinti de lapte impreuna cu sleahta sa de catei sa-l faca pe un preot „sa inteleaga”. Au ajuns sa-i dea buline negre si sa-l faca albie de porci. A ajuns o femeie sa se puna impotriva cuvantului preotului. Stie oare acea individa Maria ca femeia obraznica ce contrazice preotul are 7 diavoli in ea ?
  Parinte, poate ca ar fi bine sa le si spuneti riscurile mari la care se supun oamenii cand judeca preotul si ce mari chinrui ii asteapta inca din aceasta viata. Poate le spuneti ca au fost nenumarate cazuri de femei nebune care raspunzand urit preotului li s-a uscat limba in gura sau pe patul de moarte limba li s-a umflat pina a iesit afara si au inceput sa raga asa ca un magar si nu s-au putut opri pina nu a venit un preot care sa dea dezlegare. dupa dezlegare, imediat persoanele si-au dat duhul iar preotul respectiv facandu-si cruce zicea : femeia (sau barbatul) acesta, a blestemat, injurat, judecat preoti. Au fost cazuri cand nu le-au mai putrezit trupurile sau dimpotriva, din timpul vietii le-a putrezit limba, mina sau au ars de vii in casa cu tot cu familii, pecingine si boli fara leac pe copiii lor, crime si omoruri impotriva lor sau a familiilor lor. Mai spuneti-le parinte ca cei ce judeca preotii indiferent cum ar fi ei, vor lua plata si pedepsele groaznice ale preotilor sau ca cei ce judeca preotii judeca Duhul Sfint care se pogoara prin mainile preotilor la Sfintele Taine si Duhul Sfint nu iarta. Sint judecat chiar mai rau ca vrajitoarele incat unii se pogoara la iad cu tot cu trup. Spuneti-le ca in cursul zilei de azi, multi de acolo s-au blagoslovit cu toate aceste grele pacate si urgia Duhului Sfint poate veni de acum in colo peste ei in orice moment. Sa mearga de urgenta la spovedanie serpii si viperele ca altfel va fi vai si amar de ei.

  1. Ilaria
   Linisteste-te te rog ca ma sperii si pe mine. Mai bine sa ne bucuram ca uite, parintele Timotei este primul preot care a atacat frontal si cu curaj gruparea aceea de naparci

  2. Am citit si eu acum. Parintele sta drept si darz, nu da un pas inapoi de la sfintele canoane si de la adevar. Doamne, da-i sanatate parintelui.

 5. Ilaria
  Nu te teme, par.Timotei a dat dovada de mult curaj si eu ii multumesc ca a dat curs sesizarilor noastre intrand in groapa aceea si aratind tuturor celor ce vor sa inteleaga starea de decadere la care se afla saccsiv si acolitii sai . Si de ce nu, starea unei intregi natiuni (cu exceptiile de rigoare). Pe saccsiv il combatem aici dintr-un motiv lesne de dedus si inteles : pe blogul sau sintem cenzurati si pe alte bloguri nu sintem lasati sa vorbim deoarece administratorii respectivi se tem de repercusiuni (si foarte rau fac).
  Saccsiv ataca pe absolut oricine nu zice ca el, ba mai mult, stiind asa cum stim si noi ca parintele Timotei chiar este un preot, isi permite cu o ura diavoleasca sa-l defaimeze intr-un mod grotesc. Ilaria nu este Marian exNorvegia ci este Ilaria. Imi cer iertare fata de Marian si voi face putin cunoscut cine sintem noi.
  – Marian exNorvegia — fost capitan de rangul 2 in Marina Militara, actualmente
  selfemployed programmer & proiectant for Rolls-Royce Aerospace Suedia
  Ortodox, etnie rroma.
  -Dorian ——————- fost capitan de rangul 1 in Marina Militara, actualmente jurnalist de
  investigatie.Ortodox
  -Doinitza—————— profesoara de limba engleza si jurnalist de investigatie.Ortodoxa
  etnie rroma.
  -Ilaria———————-profesoara de istorie.Ortodoxa.
  -Condrea Ionut———-Selfemployed electronics & informatics engineer for Scania, Suedia.Ortodox.
  -Crina———————profesoara de religie.Ortodoxa.
  Acestia sintem cei care ne miscam efectiv in blogosfera ortodoxa. Acestora se mai adauga un parinte calugar de la o manastire din Dobrogea si un preot din Suceava. Noi sintem grupul format la initiativa lui Marian, o parte dintre noi sintem vechi prieteni si majoritatea am postat si am crezut la inceput in bunele intentii ale lui saccsiv. Avind o finantare proprie si facand o munca non-profit, ne-am propus constituirea intr-un grup compact si bine organizat pentru combaterea extremismului, delirului si a zelotismului din ortodoxia virtuala dar si in viata reala , plagi care pun stapanire in ritm accelerat pe intreaga societate romaneasca dupa ce concluzia noastra unanima a fost aceea ca nimeni nu mai are curajul sa vorbeasca de teama amenintarilor sau din diverse alte motive, indreptandu-ne astfel cu pasi repezi catre o noua dictatura de data aceasta fanatica. Toate materialele strinse (interviuri cu preoti, mari duhovnici , personalitati, interviuri, imagini si fotografii cu camera ascunsa realizate in inima grupurilor extremiste, ND, apropiatii lui saccsiv, membrii Axa etc), toate sint pregatite spre a fi publicate pe un blog pe care initial doream sa-l cream . La propunerea lui Marian, am decis sa ne oprim pe ultima suta de metrii pentru a da posibilitatea si a impinge preotii si duhovnicii sa iasa din carapace si sa vorbeasca deschis, sa arate pericolul acestor impostori si zelotisti. Chiar acesta a fost si semnul in urma caruia am decis stoparea actiunii : daca Dumnezeu va ingadui ca un preot, macar un singur preot sa aibe curajul sa vorbeasca, atunci ne vom opri si vom da tot sprijinul slujitorilor bisericii care apara si marturisesc Adevarul cu toate riscurile. Si, dupa cum s-a vazut, acesta a fost parintele Timotei, am vazut ca a mai intrat inca un preot Gabriel , preoti in fata carora ne plecam si le multumim pentru curajul de a infrunta haitele de caini inveninati. Concluzia noastra unanima a fost aceea ca a face rau printr-un blog anti-saccsiv si anti-extremism fanatic, este foarte usor, dar a cladi pe baze sanatoase credinta ortodoxa punind caramida pe caramida, este mult mai greu dar si mai satisfacator. Acum imi permit ca in numele intregului nostru grup, sa-i rog din suflet pe preoti, duhovnici, dascali, monahi si monahii sa aibe curajul sa iasa din starea de teama si inchistare si sa vorbeasca aratand in lumina adevarului caderile si periculozitatea ideilor propagate pe aceste bloguri . Va rugam din suflet dragi slujitori ai bisericii si ai Sfintului Altar, iesiti si combateti toate caderile de-a dreapta si de-a stinga , toate ereziile , paranoia si manipularile care ataca fara mila trupul bisericii lui Hristos, pentru ca voi aveti stiinta sufletelor si Harul Sfintului Duh. Nu ne lasati sa ne angajam noi intr-un teribil razboi teribil, care cu siguranta se va transpune rapid in realitate. Daca si dumneavoastra veti tacea din indiferenta, frica sau ignoranta, atunci sa nu va mire daca peste putin timp, ne vom trezi cu cutitul pus la gat de cate un fanatic care ne va obliga sa-i urmam unui saccsiv ori sa recunoastem o ortodoxie a lor proprie, fanatica si straina de dreapta noastra credinta. Sa nu ne miram cand vom vedea la actiune Inchizitia „ortodoxa” sau cand vom fi condamnati de nebuni pe motiv ca am ramas normali. Parerea mea personala este ca daca v-ati decis sa iesiti la combatere, sa evitati sa mergeti pe blogul saccsiv sau pe alte asemenea bloguri fanatice pentru ca riscati caderea in derizoriu asa cum s-a intimplat recent cu atacul dur a lui saccsiv impotriva pr.Timotei. Sau veti fi cenzurati si nimeni nu va va auzi. Combateti va rog pe siturile crestin-ortodoxe care urmeaza strict calea adevarului.Sau creati rubrici speciale pe blogurile d-voastra in care sa combateti aceste grave caderi. Doamne ajuta !

 6. E infiorator ce i-au putut face par intelui timotei. De cand isi permite un nimeni sa-i zica unui preot ortodox (ai draci) ? Are dreptate Ilaria, vai de capul lor ce urgii or sa cada peste ei. Nu pe parinte l-au scuipat ci pe sfantul Duh care vine la altar cand este invocat de parinte. Si cand ma gandesc de cate ori au lovit in preoti si ierarhi, o sa fie vai de sufletele lor.

 7. S-au intetit muscaturile satanei inpotriva preotilor bisericii ortodoxe. Nu m-ar mira ca acest psihopat care a injunghiat pe preot in biserica sa fie chiar unul ortodox (vorba vine) spalat pe creieras de siturile extremiste apocaliptice. Ce se ntampla pe saccsiv este revoltator.

 8. Cateva precizari am sa fac si eu.
  @saccsiv
  Acum o vreme in urma loveai cu flacari pe nas in IPS. Teodosie si-l boscorodeai in fel si chip. Acum postezi ca o fata mare nevinovata intilnirea IPS Teodosie cu pr. Iustin Parvu la Poarta Alba. cum este pina la urma ?
  @Stop rfid
  Este clar pentru toata lumea ca tu esti lovit de tren. ti-ai permis cu nerusinare sa-l faci pe un preot secatura fara sa-ti dai seama ca tu ai devenit un instrument in mina diavolului. Secatura este mintea din craniul tau. Ai fi profund surprins sa afli ce spune pr.Iustin , Amfilohie si multi alti parinti despre saccsiv si toata cloaca voastra.
  @G-man
  Acum cateva zile spuneai ca voi aveti discernamint, apoi ca tu ai capatat puterea credintei. Azi spui ca unele comentarii de aici te amuza neavand logica.M-am convins cat de induhovnicit esti. Am observat uimita dar totodata si amuzata cum ati cules de aici comentariile care chipurile il incrimineaza pe pr. Timotei dar v-a „scapat” comentariul lui Marian exNorvegia. Repostez eu comentariul sau si serveste te rog o portie de logica garnisita cu cartofi saccsiv :
  Marian exNorvegia said :
  Buna seara si Doamne ajuta Ilaria, Dorian (cu care ma aud oricum foarte des) si pr.Timotei. Ma scuzati, nu am sa poposesc mult pe aici ci doar am sa punctez rapid cateva aspecte . Credeti-ma , pe subiectul boalei grave a lui saccsiv & Co m-am scarbit complet si mi-a disparut orice chef de a atrage atentia. S-a scris foarte de mult pe marginea acestui subiect, au facut-o altii, am facut-o si eu, ati facut-o si voi, deci din punctul meu de vedere, internautii au acum suficiente detalii pentru a putea discerne bine in care parte vor sa incline…..restul va decide Dumnezeu.
  Deci….delirul acesta al sau cu privire la inarmarea crestinilor sau cu “dreptul” crestinilor de a lovi cu palma si pumnii in necredinciosi si eretici, este dupa parerea mea cea mai mare dovada ca acest intrus in dreapta credinta nu cunoaste absolut nimic din ortodoxia pe care se lauda ca a cunoscut-o. Ba mai grav, este faptul ca loveste cu venin in toti aceia care il trag de urechi si ii striga : “Varule, vezi ca ai luat-o pe ulei tare de tot”. URaste si loveste in toti aceia care-i arata Adevarul. Pentru ca cel rau uraste lumina adevarului. Cauta cu inversunare citate din Biblie si sfintii Parinti care sa-i sustina boala sa psihica. A emis o groaza de enormitati pe care si eu (la fel ca altii) i le-am taxat pe diverse bloguri. I-am aratat de atitea ori bezna mintii in care se zbate si logica sa intortocheata al carei fir, daca-l urmezi vei constata ca te duce negresit la nebunie si in fundul iadului. Voi mai incerca inca o data sa-i demontez aici, foarte usor, toata logica sa bolnava cu privire la “dreptul” crestinului de a lovi in eretici, necredinciosi si chiar in dusmanii crestinismului. Asta, bineinteles cu ingaduinta adminului pe care il salut cu respect si in fata caruia imi cer iertare pentru indrazneala. Deci voi puncta simplu cateva aspecte sub forma de constatari si intrebari pornind pe firul logicii bolnave a lui saccsiv….ca sa vedem unde ne duce logica sa. O voi face, asa ca de obicei, cu exemple usoare, digerabile pentru mintea sa greoaie, caci am observat de-a lungul timpului ca daca incerci sa le explici ceva saccsivului si adeptilor sectei sale prin termeni academici, nu inteleg o iota. Trebuie explicat pe masura intelegerii lor prin exemple simple.
  Bun, deci sa-i dam drumul. Sa presupunem ca are dreptate deci prin urmare, crestinul are toata legitimitatea de a se inarma cu pistol, pm.7,62, aruncator de grenade, mitraliera de companie M66, pumnal si jungher, sabie sau topor, aruncator de flacari, pusca cu lneta, etc, totul pentru a se apara el, familia si bunurile sale impotriva leprelor (asa cum a fost saccsiv odata), si pentru ca sa se roage crestinul in liniste, sa se poata mantui linistit. Ba mai mult, conform citatelor postate de saccsiv, crestinul este chiar dator sa-l loveasca pe necredincios, eretic si ratacit, asa cum a facut sf.Nicolae sau cum ne invata sf.Ioan Gura de Aur (Doamne iarta-ma pt. citarea unor asemenea blasfemii). Deci sa presupunem prin absurd ca ar fi corect asa ceva d.p.d.v.crestinesc. Atunci il intreb si eu pe dom”saccsiv racoritul in baza acestei logici a mintii sale cretze :
  1) Asa cum zicea Ilaria, cel care l-a palmuit pe Arie a fost marele sfint Nicolae, un mastodot al ortodoxiei. Nu serios, saccsiv stie oare cine a fost sf.Nicolae ? ca poate omul crede ca a fost un amarit de pensionar nemultumit ca i s-a terminat butelia si da cu piciorul in usa administratiei financiare. Deci acela era sfintul Nicolae, dar cine esti tu saccsiv sa dai cu pumnul intr-un eretic ? Cine iti permite asta si cine te avizeaza ? In ce calitate il lovesti tu pe eretic ? in calitate de sfint sau de om induhovnicit ? cine iti da calitatea de om induhovnicit ? cine te atesta ca ai ajuns la masura marilor virtuti din moment ce si marii sfinti ajunsi la vrednicia vederii aratarilor dumnezeiesti, ei se considerau praf si pulbere, hoti si tilhari ? Acest drept ti-l da doar faptul ca esti crestin botezat ? ca ai facut puscarie precum sfintii inchisorilor ? Pai aceia au facut puscarie pentru Adevar, tu ai facut puscarie pentru infractiuni de drept comun.
  2) Daca tu sau un nebun din secta ta afirma ca are dreptul la a lovi un eretic , atunci ce ar trebui sa faca un adevarat credincios ? ar trebui sa-l casapeasca pe eretic ? ce ar trebui sa faca un preot oarecare ? ar trebui sa-l injunghie pe eretic ? dar ce ar trebui sa faca un pustnic cu viatza sfinta ? cred ca ar trebui sa puna mina pe kalashnikov si sa-i ciuruiasca pe toti ereticii 🙂 ) repet, urmand firul logicii tale plina de scurtcircuituri (stiu ca citesti cu spume la gura).
  3) Daca in viziunea ta si a bolnavilor sectei tale, crestinii au dreptul si trebuie sa loveasca ereticii cu palma, pumnii, picioarele sau ranga ori chiar cu armele, pentrua “apara” adevarul si pentru a se apara ei insisi, atunci te intreb si eu Marite Intunecate Saccsiv, la ce bun toata jertfa crestinilor din trecut care urmau pe Hristos nedeschizand gura lor in fatza calailor ? daca, crestinii zilelor noastre sunt smecheri si pot lovi ereticii si necredinciosii inseamna ca, crestinii timpurilor trecute au fost probabil niste fraieri ca s-au lasat loviti, chinuiti si torturati de eretici si necredinciosi. De ce nu or fi pus si ei mina pe arme sau sa loveasca cu pumnii in eretici, habar nu am si habar nu ai nici tu frate intunecate saccsiv 🙂 )
  4) Spui cu atita indrazneala diavoleasca…..Doamne iarta-ma…..ca si Iisus a pus mina pe bici (nebunie preluata de tine de la copilul ala bolnav Stop Rfid pe care tu l-ai pervertit si l-ai stricat). Intradevar Iisus a pus mina pe bici cand a intrat in Templu. Saccsiv, tu ai citit vreodata Biblia sau doar ne-ai mintit cu nerusinare ? Eu cred ca ne-ai mintit ca sa ne prostesti. Spune-mi te rog si ce a facut Hristos cu biciul ? Pe cine a lovit cu biciul ? daca se consemneaza in vreun loc din Noul Testament ca a lovit efectiv pe cineva cu biciul arata-ne si noua capitolul respectiv, poate l-am sarit noi din neglijentza.
  5) Daca totusi Iisus a pus mina pe bici in Templu, el totusi era Hristos. Tu sti cine a fost Hristos ? Corect, era Dumnezeu Fiul, dar tu cine esti sa pui mina pe bici sau sa dai cu pumnul in eretic ? unde ne-a invatzat Mintuitorul asa ceva ? daca ne-ar fi indemnat la asa ceva, oare nu se contrazicea pe Sine cand ne invatza sa intoarcem si obrazul vrajmasului ? sa-i dam si camasa ? ba chiar sa-l si iubim ? Tu ai citit vreodata din sfintele Scripturi ? ai inteles macar o iota de acolo ?
  6) Daca Hristos a pus mina pe bici impotriva ereticilor si chipurile ne arata astfel sa facem si noi la fel (dupa mintea ta strimba), atunci de ce s-a lasat Hristos prins in Gradina Ghetsimani ? de ce la avertizat pe sf.ap.Petru sa bage sabia la loc in teaca ? De ce s-a lasat batjocorit si batut de soldati ? de ce nu a ripostat ? de ce s-a lasat rastignit pe Cruce ? de ce nu i-a spulberat pe vrajmasi ca doar era Dumnezeu Atotputernic si i-ar fi putut strivi intr-o clipa ? De ce sfintii din vechime care dobandisera puteri prin Har incat puteau sa-i trazneasca pe vrajmasi, nu au facut-o niciodata ? Dumnezeu la- dat in mainile lui David pe Saul, prigonitorul sau de moarte si David il putea ucide in timpul somnului, dar a zis : cum Doamne sa-l ucid pe imparatul, unsul Tau ? sa fi fost oare naiv David ? tu in locul sau ce-ai fi facut saccsiv ? dar mai bine nu-mi raspunde la intrebarea asta, nu vreau sa ma eclipsezi 🙂 )
  7) Pina la urma ce doresc cu adevarat “crestinii” cre vor sa foloseasca armele ori sa loveasca necredinciosii ? Vor sa curetze lumea de “lepre” ca sa poata trai linistiti si “crestineste ” ? sa se roage si sa faca faptele bune nederanjati de nimeni ? sa traiasca in lumea asta fericiti , linistiti si bucurosi asa ca intr-un Rai ? pai atunci intr-o astfel de lume, la ce si-ar mai dori crestinul Raiul cel frumos al lui Dumnezeu ? este firesc sa ne dorim un rai pamintesc linistit si nestingherit apoi sa avem dreptul si la Imparatia lui Dumnezeu ? atunci la ce mai folosesc patimile cele care te curata pentru Imparatia lui Dumnezeu ? Este ca si cand iti doresti sa fi un mare erou intr-un razboi pe care sa nu-l porti niciodata (pe logica ta nebuneasca).
  8)Si ultima dovada ca logica ta bolnava se bate cu ea insasi ….ai postat o filmare cu decapitarea unui tunisian. Ca o fi crestin sau nu, ca o fi bine sau nu, eu nu-mi permit sa ma pronunt, asta e la aprecierea preotilor ortodocsi. Dar vazand cum il ridici in slavi pe acel om decapitat, care poate a suferit un martiriu pentru credintza, nu faci decat sa-ti dai singur cu pumnii in gura deoarece tu sustineai necesitatea ripostei crestinilor in fatza ereticilor, necesitatea de a-i lovi pe necredinciosi sau inarmarea crestinului pentru a se apara. Pa firul logicii tale martziene , acel om probabil ca a facut o grava eroare incat a ramas nemiscat in fatza atacatorilor sai si nu a ripostat . Daca era inarmat poate ca nu-l mai decapitau nemernicii aceia. Dar sti ceva Vasile ? nu stiu de ce, mie ceva imi spune ca tu exact asta ai vrut sa si dovedesti….anume ca daca acel om ar fi fost inarmat, asa ceva nu s-ar fi intimplat si el putea deschide focul impotriva atacatorilor, aparindu-se. De fapt tu nu ai postat acel filmuletz pentru a arata o mare virtute ortodoxa…mucenicia…..ci ai facut asta pentru a induce frica si teroarea in inimile slabe si lipsite de credintza ale sectantilor tai care vazind asemenea imagini, sa se cutremure si sa slabeasca in credintza, caci asta se intimpla la cei nepregatiti duhovniceste, apare deznadejdea si frica. Ba mai mult, le subtilizezi ideea ca a riposta sau a se inarma, este un lucru necesar…de ce sa se mintuiasca lasindu-se torturati pentru Hristos, cand ei se pot mantui lovind sau impuscand pentru Hristos ? Nu stiu cum gresesc eu de fiecare data incat sa-ti patrund in logica aia bolnava si sa-ti inteleg intentiile meschine.
  Tare mi-ar place sa-mi raspunzi la aceste intrebari-provocari dar asa ca de obicei, nu o vei face, facand iarasi dovada ca nu esti barbat. De fapt, de fiecare data cand iti scriu un comentariu care intra direct la spam, iti reamintesc ca tu nu esti barbat ca sa poti avea o discutie, o lupta ideologica cu demnitate si onoare. La fel vei proceda si acum pentru ca nu stiu cum ai putea raspunde la asemenea intrebari ce-ti dovedesc logica bolnava.
  @ Parinte Timotei
  spuneati de Stop Rfid ca este unul din cei mai bolnavi din secta lui saccsiv iar asta se datoreaza in mare masura si lui Vasile racoritul care ii da tot girul si-l incueajeaza la sminteli. Aveti dreptate, iar eu cand atrageam atentia anul trecut asupra faptului ca acest copil fara minte este intentionat incurajat de saccsiv, toata lumea ma acuza de rea vointza pe mine. Sa stiti ca nu este el singurul pervertit din acea secta. Sunt mai multi, unii intrati acolo nevinovati, altii fac parte din echipa lui care posteaza de multe ori sub mai multe nickuri. Un alt caz clinic este cel al comentatorului “un_mare_k………pardon….un_mare_pacatos_mincinos_monstruos_plangacios. Acela dupa parerea mea, l-a intrecut in idiotenie pe Stop Perfid incat se crede miezul din dodoasca si are misiunea de a da copy paste din articolele aparute in Grecia sau Rusia transferindu-le pe blogul saccsiv dupa ce in prealabil a incercat intr-un mod jalnic sa le traduca prin intermediul Google-Translate si bineinteles modificandu-le in spiritul prostiei si a panicii care trebuie indusa tuturor sectantilor de acolo. Are impresia ca face ceva maretz iar saccsiv il incurajeaza mangaindu-l pe crestet. Odata scrisese demential ca el viseaza de cand era mic mititel ca va lupta si va muri pe front aparind Romania de dusmani iar cu ultimile puteri inainte sa moara ciuruit de gloantze, va striga la Dumnezeu : Doamne , apara acest popor de……in fine, mi-e scarba sa mai citez. Va dati seama ca el cand era mic, a inteles de pe atunci ca Romania are dusmani. Totusi, pe cand era el mic, in tara era liniste si mai multa pace, oamenii mai linistiti si parca mai credinciosi. cu toate astea, el mic fiind si Romania fara dusmani fiind, el isi dorea totusi sa ajunga sa lupte pe front cu dusmanii…..deci in viziunea unor asemenea bolnavi psihic, romania daca nu ar avea dusmani si ar trai in liniste si pace, ei bine, ar trebui inventati dom-le dusmanii ca sa aibe si nebunii astia impotriva cui sa lupte pe front 🙂 ) Altadata zicea ca mic mititel fiind, participa alaturi de mii si mii de basarabeni si romani la marile manifestatii de la Prut unde, el statea cu piciorusele in Prut si striga : UNIRE, UNITE, UNIRE. Am ras cu lacrimi cand am citit asa ceva. Deci va imaginati ca el mic fiind, stia si ce striga acolo ca doar era toba de istorie. Alte ori preia un articol de pe siturile grecesti si striga nebuneste sa-si faca lumea provizii ca acuma gata, incepe razboiul, ca si el si-a facut provizii de lunga durata ca sa supravietuiasca razboiului…chstii de inducere a panicii. Pai daca vrea sa fuga din fatza razboiului avind si provizii alimentare (sa vedem cat ii vor ajunge), atunci cine mai lupta pe front ranit de moarte si strigand cu ultimile puteri : Doamne iarta-ma ca sunt un mare pacatos si mincinos ? 🙂 )
  Cel mai revoltator lucru in ziua de azi este prostul care dupa ce ca este prost, vrea cu ambitie sa-si etaleze prostia in mod public.
  Cam asta am avut de zis….multumesc pentru gazduire si iertare pentru spiritul de gluma in care am postat comentariu si pentru orice considerati ca este nepotrivit. Va rog totusi sa publicati comentariul….este primul si ultimul pe care il postez pe blogul dumneavoastra….nu doresc sa intunec aici facand apologia lui saccsiv si filozofia batzului de chibrit. Inchei aici spunind si eu la unison cu ceilalti comentatori : pacat ca preotii nu intervin sa vorbeasca limpede si curat in spiritul Adevarului combatind si dand o palma sub forma cuvintului acestor surpatori si vanzatori de idei si iluzii. Iata ce se intimpla si la ce asistam atunci cand parintii si preotii tac si ingaduie asemenea mizerii : apar saccsivii si apologetii care se substituie bisericii ortodoxe. Inca odata iertati-mi dezamagirea. Doamne ajuta !

 9. Hai sa ma aventurez si eu putin in descifrarea si decodificarea logicii si intentiilor lui saccsiv din ultimile cateva zile. Analizand articolele sale recente si dialogurile sale cu pr.Timotei, nu pot decat sa trag urmatoarea concluzie : saccsiv, tu ia-i permis accesul parintelui in speranta ca acesta iti va sustine ideile aberante (saccsiv are mare nevoie de slujitori ai bisericii care sa-i sustina delirul).Ai oscilat de mai multe ori nefiind sigur de pozitia clara a pr.Timotei, ai avut cateva tentative de a-l cenzura complet. Din pacate , afirmatiile dure ale parintelui cu privire la paranoia voastra si la necunoasterea credintei ortodoxe au fost receptionate de antenele tale ca fiind atacuri. Astfel ai hotarit sa-l terfelesti public si sa-l treci la spam mai ales dupa ce ai vazut ca unii cititori realizeaza pericolul la care se expun lovind o fata bisericeasca si incep pe rand sa-si ceara iertare. Bineinteles folosind stilul tau arhicunoscut si tilharesc de a trece persoana la spam urmand apoi sa-l acuzi de n si n lucruri fara a-i da posibilitatea sa se apere. Inutil sa mai zic si eu ca in urma injuriilor tale aduse unui preot(ptr. a cata oara) faci dovada ca esti posedat de cete de diavoli. Eu ma intreb insa, daca stiai ca pr.Timotei este asa cum spui, atunci de ce i-ai permis accesul ? doar ca sa ai posibilitatea sa te razbuni pe dinsul pentru faptul ca v-a criticat pe acest blog ?
  Hai sa-ti mai zic si altceva. Spui de multe ori in articole halucinante traznite de mintea ta (plangand ca o muiere) ca nu este bine fratilor sa acuzam pe ala ca este prost, pe altul ca este curva si pe altul ca este puscarias (hai ca incep sa-nteleg). Ca nu este bine sa acuzam pe ala ca are pacate mai mici si altul pacate mai mari. Foarte bine ai trasat draga saccsiv. Ma intreb si eu ca oricare pamanteanca, oare ce gandesti tu cand ii faci pe altii SCURSORI, LEPRE, SPURCATI, BULANGII (SPER CA-TI AMINTESTI), SERPI, PROSTI, INDRACITI si multe altele ?
  Inca un lucru si nu te mai retin. Atunci cand a fost ultimul cutremur, spuneai ca ai luat Biblia si ai inceput sa citesti din ea (miram-as). Ne mai abureai tu ca te gandeai cum omul intr-o clipa poate pieri si te gandeai ca poate cutremurele sint bune ca mai trezeste elitele si conducatorii care fac rau. Oare pe tine nu te-a zdruncinat acel cutremur ? de ce sa te gandesti la saracutele elite cand te puteai gandi la tine si la faptele tale ?
  La final, am o veste deosebit de proasta pentru cititorii tai : trebuie sa confirm si eu la fel ca si antevorbitorii de mai sus, ca Ilaria are perfecta dreptate. Vorbirea de rau si hulele impotriva unui slujitor al bisericii sint hule la adresa Duhului Sfint care nu iarta. Saccsiv se pare ca este perfect constient de acest lucru dar la cat a hulit slujitorii bisericii pina acum a inteles ca a se pocai de acest lucru necesita timp si un canon mare si aspru pe care el nu mai are rabdarea sa-l duca la capat. Asa ca a ales varianta mai simpla : continuarea cu buna stiinta a terfelirii bisericii lasandu-se constient in bratele satanei. In aceasta groaznica mocirla i-a tarat si pe adeptii sai care s-au lasat ademeniti dand drumul la robinetul cu dejectii. Stie pesemne saccsiv ca acolo, la cazanul cu smoala ii va fi tare urat singur asa ca isi ia cu el de pe acum prieteni de companie. Lasand gluma la o parte, este vai si amar de nebunii care au terfelit preotii. Urgent la spovedanie si cereti canon. Daca nu, asteptati-va linistiti plata cuvenita care din nefericire, se va rasfringe si asupra apropiatilor vostrii ce nu au nici o vina. Macar la copiii vostrii ganditi-va, nu poti huli un preot si sa-i ceri altuia binecuvantare, te adresezi aceluiasi duh Sfint pe care ba il hulesti ba ii ceri binecuvantare.

 10. Ia cititi aici cat tupeu la puscariasul acesta. Scrie el in titlu :
  „TUNISIANUL DECAPITAT ERA DE FAPT UN SIRIAN NECRESTIN? Exista o inregistrare mai veche pe youtube? DOAMNE, IARTA-NE! Care mai e adevarul? Cine manipuleaza draceste?”
  Pai desigur ca tu manipulezi draceste. Te arunci ca proasta la….sarind pe orice stire de senzatie preluata din media , faci zarva mare si vilva, apoi cand se dovedeste ca este ceva suspect te intrebi de ce ti-au crescut urechi de magar. Semnalul pe care parintele Timotei l-a tras a fost ca nu trebuie sa inghitim orice informatie care ne este servita si sa dam ochii peste cap, pentru ca nu se stie de la cine vine si cu ce scop. Daca atit de usor ati inghitit aceasta galusca si deja va rugati la acest „martir” ce sa mai zicem cand vor apare „sfintisori” si „miracole”. Va zicea bine Marian, voi veti fi primii care-l veti aplauda pe antihrist. Da, sa ne fie mila de tunisian, sa ne exprimam indignarea ori sa-i apreciem curajul dar sa fim cumpatati in a-l considera mucenic deoarece aceasta peste ani de zile se va dovedi. Inselarile sint tot mai mari si chiar si cei alesi vor da curs daramite niste paduchi ca alde saccsiv.
  Spune saccsiv mai departe :
  „Desigur, intrusii si caldiceii se vor impauna foarte acum, dupa aflarea acestor noutati referitoare la acea inregistrare. Si se vor bate cu caramida in piept si vor zice: iata, noi stiam sau banuiam si de aia nu am vorbit nimic despre decapitare, caci noi suntem marele miez.”
  Sa facem o mica comparatie pentru a-l intelege mai bine pe puscariasul saccsiv. Curva care se simte vinovata ca si-a inselat barbatul, totdeauna cauta sa si-o ia pe dinainte. Si numai ce intra barbatul ei pe usa obosit de la lucru, incepe sa-l ia pe dinainte cu sudalme , acuze si sa cada in isterie. Gandeste ca astfel barbatul sau nu va mirosi nimic, nu va banui nimic. Cam asa a procedat acum saccsiv , exact ca o curva ce si-o ia pe dinainte.
  Pai draga secatura saccsiv, nu este nimeni vinovat (nici intrusii nici caldiceii) ca tu demonizatul saccsiv te-ai aruncat ca proasta…..la o stire de genul , facandu-l pe tunisian sfant, pentru ca apoi sa-ti dai seama ca esti prost de bubui si ca trebuia sa asculti de parintele Timotei(care nu a gresit in absolut nici un cuvant) , sa fi mai rezervat. Nu baietica, tu te impaunezi si te bati cu caramida in piept. Doinitza a trasat corect, cand ai vazut ca parintele va reproseaza ca sinteti anticip, antisistem si antiinteligenta, dar degeaba daca sinteti necredinciosi adevarului, te-ai apucat sa-l faci bors, tu, un hot nenorocit. Un batrin mi-a zis odata : taica, dintr-o femeie curva sa sti ca niciodata nu ai sa faci femeie de casa decat doar daca Dumnezeu ii trage o palma zdravana ca sa-i curete toata curvia.

 11. Mai fratilor, mai lasati-l Doamne iarta-ma ca prea i dati atentie nemeritata unui puscarias nenorocit. Oamenii au vazut si au inteles, au fugit din locul ala spurcat. Acolo mai snt cativa dementi care mpreuna cu saccsiv posteaza in draci ca sa atraga atentia.
  Bai Mariane de norvegia, te vad baiat destept si cu capu pe umeri. Mai ai si ditamai gradu militar, ai ajuns sa te cobori la mintea unui sifilitic.La cati pumni in cap o fi incasat in puscarie, are judecata zdruncinata. Consumi energii degeaba ca sa schimbi tu raufacatorii , lasa-i fratele meu in plata Domnului si fa ceva util.

 12. Dorian
  Va rog sa incetati cu referirile aici la banda acea de talhari . Am intrat putin pe situl lor dar nu am putut citi pana la capat. Este un duh necurat acolo. Nu mai insistati la preoti sa mearga pe situri satanice , preotul trebuie sa slujeasca si sa-si faca datoria la biserica si in comunitatea sa de enoriasi. Misiunea nu o poate face nici chiar oricine dintre preoti, trebuie mult discernamint. Lasati-l in pace sa -si faca treaba pentru care a fost trimis, ca si pe satana il ingaduie Dumnezeu spre cernerea oamenilor. Ar fi bine sa renuntati cu publicarea materialelor despre ei ca nu stiti cine se afla in spatele lor si e risc sa se razbune pe voi. Lasati-l pe Dumnezeu sa-i pedepseasca cand va vrea El, ca bine nu le va fi. Si-au facut pacate mpotriva sfantului Duh si voi le luati din sarcina lor de pacate intrand n razboi cu ei.Daca as fi duhovnicul vostru , v-as da legare sa mai intrati acolo. Lasati i sa-si duca sarcina lor ca tot ce-au zis si facut pe capul lor va cadea. Daca puteti rugati-va pentru ei. Puneti-l la slujbe si la liturghii ca sa-l potoleasca Dumnezeu.

 13. Cata dreptate aveati cu totii atunci cand l-ati analizat pe acest escroc impreuna cu banda sa de talhari virtuali.

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: