Student din Camerun botezat în lacul Plastira (FOTO)

Student din Camerun botezat în lacul Plastira

(FOTO)

 

baptisi-proti

 

Luni, 19 august 2013

Într-o atmosferă de bucurie duhovnicească şi veselie a fost săvârşit botezul unui student din Camerun în lacul Plastiras.

Sfânta Taină a Botezului a fost oficiată de Înaltpreasfinţitul Gheron Mitropolit de Halkidon, kyr Atanasie, cu binecuvântarea Mitropolitului local de Thessaliotis, kyr Chiril. 

De asemenea, au fost prezenţi Egumenul Sfintei mănăstiri Petra, Arhim. Dionisie, Gherontisa  Diodora a Sfintei Mănăstiri „Sfântul Gheorghe” Karaiskaki, monahi şi monahii.

Menţionăm că studentul la secţia de  Stomatologie a Universităţii din Malburg, Germania, Alain Teutu Kengne, a primit numele Filip.

 

Traducere: https://acvila30.ro/ ; sursa: romfea.gr

Copyright
Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [ https://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştirea https://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.

baptisi

baptisi1

baptisi2

baptisi3

baptisi4

 

Un comentariu la „Student din Camerun botezat în lacul Plastira (FOTO)

Comentariile sunt închise.