Vladimir Putin: „Am venit să mă rog Domnului pentru Rusia”

potu

Vladimir Putin:

 „Am venit să mă rog Domnului pentru Rusia”

 

 

Miercuri, 30 aprilie 2014

Autor: Emilios Polyghenis

Sfânta Mănăstire Valaam a fost vizitată de Preşedintele Federaţiei Ruse, dl. Vladimir Putin, în timpul unei vizite de lucru către Petrozavodsk.

Puternicul bărbat al Rusiei a fost primit de Egumenul Mănăstirii, Episcopul Pangratie, şi de obştea mănăstirii.

 „Atmosfera aici are un har deosebit şi am ocazia să mă concentrez numai pe lucrurile esenţiale”, a spus, printre altele, Preşedintele Putin.

 În alt punct, Vladimir Putin a spus: „Nu ştiu alt loc mai bun decât acesta! Aici te simţi liber, departe de zarva vieţii lumeşti. Aici nu te poţi ocupa de problemele care într-adevăr sunt foarte multe, ci doar de lucrurile  esenţiale care privesc existenţa noastră”.

 „Am venit la mănăstire ca să mă rog şi să cer Domnului să miluiască ţara şi poporul nostru, şi să ne dea putere să păşim în viitor”, a adăugat caracteristic Vladimir Putin.

Menţionăm că Preşedintele Rusiei păstrează legături cu Mănăstirea Valaam, iar într-un spaţiu în afara mănăstirii ridică pe bani proprii un schit cu o biserică închinată Sfântului Vladimir.

traducere: https://acvila30.ro/; sursa: romfea.gr

8 comentarii la „Vladimir Putin: „Am venit să mă rog Domnului pentru Rusia”

 1. Cosmin Alexe Diaconu

  Da,fariseismul lui Putin e fara margini!Un amestec macabru de religiozitate si crima.S-a dus sa ceara de la Dumnezeu sa-l binecuvinteze sa cotropeasca alte pamanturi si sa ucida alti frati ortodocsi.

 2. Cosmin Alexe Diaconu

  Stau si ma intreb,oare parintii din imagine,cum accepta ideea unei confruntari intre armata rusa si cea a Romaniei?Cum eu,ortodox fiind,in caz ca dau peste un rus trebuie sa il omor?Ptr ca va trebui sa il omor!Dar pentru ce?Ca sa apar Biserica Ortodoxa Romana de invadatorii ortodocsi rusi?Luati urmatoarea imagine:preoti romani binecuvantand trupele noastre inainte de confruntarea cu trupele rusesti,care si ele la randul lor,au fost binecuvantate!Binecuvantare ca sa omori un ortodox?!Biserica Rusiei binecuvinteaza armata rusa sa invadeze pamantul Bisericii sora,ptr ca apoi sa il insuseasca.
  Dar cum ma voi mantui eu,care am luat viata unui frate ortodox(sau mai multi),cand am vazut cum Parintele Arsenie Boca a dat un canon greu cuiva care a omorat un om in timpul razboiului,iar el nu stia asta ptr ca trasese la intamplare.Poate sa imi raspunda la intrebarea asta Patriarhul Daniel,dupa ce s-a consultat cu Patriarhul Kirill?
  Dar sa faca Dumnezeu o minune,sa il impiedice pe Putin sa porneasca razboiul!

 3. Constandine

  De la Nistru pân’ la Tissa
  Tot Românul plânsu-mi-s’a,
  Cã nu mai poate strãbate
  De-atâta strãinãtate.
  Din Hotin si pân’ la Mare
  Vin Muscalii de-a cãlare,
  De la Mare la Hotin
  Mereu calea ne-o atin;
  Din Boian la Vatra-Dornii
  Au umplut omida cornii,
  Si strãinul te tot paste
  De nu te mai poti cunoaste….

 4. Ghe, de la Sfantul Gheorghe

  Ce vorbiti voi acolo ? Daca Romania a facut pactul cu puterile intunericului occidental, va suporta consecintele. Sfantul Teofan Zavoratul spune ca Dumnezeu a ingaduit ca Rusia sa fie o mare putere pentru credinta ei. Noi am tradat tot – si pe Dumnezeu, si neamul si tara si ne lasam calariti de vrajitorii cocotati in scaune prezidentiabile.

 5. MM

  Domnul Cosmin Alexe Diaconu, realitatea este alta. Mă întristez că preluaţi propaganda şi nu înţelegeţi profunzimea problemei.

 6. MM

  Aţi remarcat preotul care-i sărută mâna lui Putin la sfârşit, pprobabil din relefex pentru cei mai mari? Aţi văzut ce mutră face Putin?

 7. Eyriny

  @Ghe, de la Sfantul Gheorghe
  Si eu sunt de aceeasi parere, in loc sa ne infratim cu un stat ortodox cu care suntem legati si prin faptul ca avem aceleasi cicatrici ale regimului comunist impus tot de masonii ce-si au cuibul principal in faimosul Occident Bogat si mai ales in faimoasa America care este prin definitie un stat masonic, noi ne-am aliat cu neortodocsi. O sa vina si timpul sa patimim pentru greseala imensa de a intra in NATO. O sa fim campul de batalie si americanii nici n-or sa se uite la noi. Si vina nu este numai a politicienilor nostri ci a intregului popor roman, bolnav de ingnoranta, lasitate, prostie etc.

Comentariile sunt închise.