Zece noi episcopii au fost create în Biserica Rusă

legoida

*

Zece noi episcopii au fost create în Biserica Rusă

 

Miercuri,13 martie 2013 

Autor: Emilios Polyghenis

La crearea a zece noi episcopii a trecut Sfântul Sinod al Bisericii Ruse, potrivit şefului Departamentului Sinodal de Informare Vladimir Legoida.

Vladimir Legoida, în declaraţiile sale, a spus că „Sfântul Sinod a trecut la constituirea celor 10 noi episcopii, în Letonia, Sankt Petersburg, Vibark, Gatcina, Krasnodar, Novosibirsk, Tihvin, Tomsk, Astrahan şi Aktiubinsk”.

La final, şeful Departamentului Sinodal de Informare a subliniat: „Aş dori să vă atrag atenţia asupra faptului că în ultimii 4 ani au fost create 98 de noi episcopii în Biserica Rusă, din care 81 sunt în Rusia”.

Traducere: https://acvila30.ro/ ; sursa: romfea.gr

Copyright
Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [ https://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştirea https://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.