16 nov. 2014, MITROPOLITUL SERAFIM DE PIREU: ” APOSTOLII AU PREDICAT CELE PE CARE LE-AU VAZUT!”

peiraios apmathaios-14

 

       Pireu, Christou Asimakopoulou

       Cu umilință duhovnicească s-a prăznuit astăzi, duminică, 16 noiembrie, pomenirea Sfântului Apostol Matei în Sfânta Mitropolie de Pireu.

       Mai exact, dimineața, în Biserica Evanghelistria, Înaltpreasfințitul Mitropolit de Pireu, kyr Serafim, a oficiat Dumnezeiasca Liturghie împreună cu preoți ai Mitropoliei.

       Cuvântul dumnezeiesc a fost predicat de către Înaltpreasfințitul Mitropolit Serafim, care a evidențiat importanța Apostolilor, subliniind că ,,Sfinții Apostoli au predicat cele pe care le-au văzut, le-au auzit și le-au pipăit”.

       ,,Pe toate acestea le-au predicat Apostolii până la marginile lumii și pentru aceste adevăruri au fost chinuiți până la moarte muceniceasca”, a adăugat în încheiere Mitropolitul Serafim de Pireu.

peiraios apmathaios-1

peiraios apmathaios-2

peiraios apmathaios-3

peiraios apmathaios-4

peiraios apmathaios-6

peiraios apmathaios-7

peiraios apmathaios-8

peiraios apmathaios-9

peiraios apmathaios-10

peiraios apmathaios-11

peiraios apmathaios-12

peiraios apmathaios-13

peiraios apmathaios-15

peiraios apmathaios-16

peiraios apmathaios-17

Traducere: https://acvila30.ro/ ; sursa: romfea.gr

Copyright
Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [ https://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştirea https://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.

%d blogeri au apreciat: