5 oct. 2013: Patriarhul Moscovei în Sfânta Mănăstire Rakovica (PHOTO)

 

5 oct. 2013: Patriarhul Moscovei în Sfânta Mănăstire Rakovica

 

 

 

Sâmbătă, 5 octombrie 2013

Sfânta Mănăstire Rakovica a fost vizitată de Patriarhul Moscovei şi al întregii Rusii, kyr Kirill, care a ajuns în Serbia ieri, unde se află pentru a participa la manifestările pentru sărbătorirea a 1700 de ani de la edictul de la Mediolanum.

Întâistătătorul Bisericii Ruse a ajuns în Mănăstirea Arhanghelilor, fiind însoţit de Mitropolitul Ilarion de Volokolamsk, de Episcopul Serghie de Solnecinogorsk şi de Episcopul Antonie de Moravica.

Imediat, Patriarhul Kirill şi însoţitorii săi au oficiat un trisaghion la mormintele Patriarhilor Sârbi Dimitrie şi Pavel.

Sfânta Mănăstire a Arhanghelilor se află la 11 km în afara Belgradului, în suburbia Rakovica.

Traducere: https://acvila30.ro/ ; sursa: romfea.gr

Copyright


Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [ https://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştirea https://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.