A fost ales noul egumen al Sfintei Mănăstiri Esfigmenou

A fost ales noul egumen al Sfintei Mănăstiri Esfigmenou

 

sfsd

Legături:

 

Miercuri, 9 octombrie 2013 

De Emilios Polyghenis

 

A fost ales, potrivit informaţiilor Romfea.gr, noul egumen al obştii Sfintei Mănăstiri Esfigmenou.

Informaţiile spun că obştea l-a ales în unanimitate ca nou egumen pe Arhim. Bartolomeu. 

Alegerea noului egumen a avut loc după privegherea ce a fost oficiată şi este de semnalat că părintele Bartolomeu a fost întotdeauna aproape de răposatul Stareţ Hrisostom.

Traducere: https://acvila30.ro/ ; sursa: romfea.gr

Copyright

Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [https://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştireahttps://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.

3 comentarii la „A fost ales noul egumen al Sfintei Mănăstiri Esfigmenou”

  1. Acesta este un pseudo-egumen pentru ca adevaratii ortodocsi si adevaratii esfigumenisti si singurii crestini si etc sunt zelotistii antiecumenisti ar zice fanaticul cleric din Evvia… =)))))))))

  2. Acestia este un pseudoegumen! Manastirea Esfigmenu are egumen! am zis eu fanaticul din …
    Dar ce insemna fanatic? Fanatic este acea persoana care este capabla sa produca leziuni psihice si fizice ajungand pana la uciderea celor care nu sunt de o idee, credinta cu el.
    Fanatismul este opus crestinismului. Crestinismul insemna dragoste, iar dragostea este unita cu adevarul. Daca vrem sa ramanem in adevar atunci nu putem spune ca acesta este un staret, ci putem spune fara a gresi, ca acesta este un staret mincinos cu o obste mincinoasa, avand in vedere ca obstea Manastirii Esfigmenu are Staret pe cuviosul Metodie. Manastirea Esfigmenu este in stare de asediu pentru simplul motiv ca nu se leapada de Adevar si a ales crucea martiriului nepomenirii arhiereticului patriarh de trista amintire Bartolomeu.

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: