Acasă > BISERICA ELADEI, ORTODOXIE > A lăcrimat icoana Sfintei Chiriachi în Argolida

A lăcrimat icoana Sfintei Chiriachi în Argolida

A lăcrimat icoana Sfintei Chiriachi
în Argolida

O icoană a Sfintei Chiriachi din Mănăstirea bizantină a Schimbării la Faţă a Mântuitorului, care este la o distanţă de Nafplio de cca. 5 km, a lăcrimat.
Icoana Sfintei Chiriachi se află într-o mănăstire de lemn şi a fost închinată de credincioşii satului Tselu unde este şi mănăstirea, care a încetat să funcţioneze din 1883. În biserică se slujeşte Sfânta Liturghie doar la sărbătoarea Sfintei Chiriachi.
Mitropolitul Iakovos de Argolida a fost informat imediat de minunatul eveniment şi a cerut ca icoana să fie păzită într-un loc sigur şi să fie studiată de către specialişti, pentru a diagnostica ce este lichidul acesta care curge din ochii Sfintei Chiriachi.
În sfârşit, mănăstirea respectivă a suferit de foarte multe ori daune materiale din partea sataniştilor şi nu de puţine ori au fost arse şi icoane.

(cf. romfea.gr, http://acvila30.ro)

Categories: BISERICA ELADEI, ORTODOXIE Tags:
  1. balazs iosif
    decembrie 21st, 2013 la 15:05 | #1

    buna ziua. sint nedeplasabil si as dori daca este cineva,doreste sami trimita o icoana asfintei chiriachi. bunul dumnezeu sa va rasplateasca. sarbatori linistite. adresa mea este balazs iosif ,loc-richis,nr-244,jud-sibiu,cod-55-70-47. telf.0269-258-467.

  1. Nici un trackbacks momentan.