Arhiepiscopul Anastasios al Albaniei: „Corupţia este cauza crizei”

Arhiepiscopul Anastasios al Albaniei: „Corupţia este cauza crizei”

„Corupţia este cauza crizei”, a spus în predica sa de Adormirea Maicii Domnului de la Mănăstirea Sfinţilor Teodori – Heimarra, unde a slujit Arhiepiscopul Anastasios al Albaniei.

A subliniat, printre altele, că “criza prin care trece Elada, afectează un cerc mai mare. Esenţa crizei este corupţia şi corupţia e alimentată de trei rădăcini: lăcomia şi avariţia, minciuna şi evitarea auto-criticii, precum şi egocentrismul care alungă dragostea”.

 „Credinciosul ortodox poate să contribuie la remodelarea întregii societăţi, izgonind din suflet aceste trei rădăcini rele”, a adăugat kyr Anastasios.

De remarcat faptul că Mitropolitul Anastasios a vizitat familia lui Aristotel Goumas, care a fost ucis pe nedrept cu 2 ani în urmă, pentru că vorbea elena, şi a cântat un trisaghion la mormântul lui în prezenţa  familiei şi a apropiaţilor ei.

Traducere: https://acvila30.ro/; sursa: ROMFEA.GR

Copyright
Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [https://acvila30.ro], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştirea https://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.

 

 

Un comentariu la „Arhiepiscopul Anastasios al Albaniei: „Corupţia este cauza crizei””

  1. Pe Arhiepiscopul si Mitropolitul al tiranei si intregii albaniei , Preafericitul Parinte Anastasios , a vizitat Porto Heli , acolo unde locuiesc eu in grecia , ieri de nasterea Maicii Domnului si a intrat in altar si a stat pe tronul din altar langa noi , i-am sarutat mana si ma binecuvantat.

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: