ARHIEPISCOPUL IERONIM: „MĂ VOI ÎNTOARCE ÎN ATENA ÎNDATĂ CE PLEACĂ MERKEL”

iero-dionusios

 

 Arhiepiscopul Atenei şi a toată Elada:

 „Mă voi întoarce în Atena îndată ce pleacă Merkel”

 

Marţi,9 octombrie 2012

Autor: Emilios Polighenis

Arhiepiscopul Atenei şi a toată Elada, kyr Ieronim, la invitaţia Înaltpreasfinţitului Mitropolit de Corint, kyr Dionisie, a vizitat astăzi, marţi,9 octombrie 2012, Corintul.

Arhiepiscopul s-a aflat astăzi în Corint, deoarece, din cauza măsurilor din centrul Atenei cu ocazia vizitei Cancelarului Angela Merkel n-a mai avut loc a doua şedinţă a Sfântului Sinod Permanent.

Mai amintim că birourile Sfântului Sinod se află aproape de Ambasada Germaniei.

„Mă voi întoarce când pleacă Merkel din Atena”, a spus glumind Arhiepiscopul Ieronim.

Din partea sa, Mitropolitul de Corint a spus: „Îl slăvesc pe Dumnezeu că prezenţa Angelei Merkel în Atena a împiedicat şi şedinţa de astăzi a Sfântului Sinod”.

Întâistătătorul Bisericii Elene l-a avut ca ghid pe Mitropolitul de Corint în diferite locuri de închinare ale Mitropoliei.

 

Traducere: https://acvila30.ro/ ; sursa: romfea.gr

Copyright
Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [ https://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştirea https://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.

%d blogeri au apreciat: