CÂND LUPUL E CIOBAN LA OI. MITROPOLITUL IGNATIE DE VOLOS: ”VACCINUL ESTE DARUL LUI DUMNEZEU!”. GRECII ANTI-VACCIN I-AU CERUT DEMISIA!

Mitropolitul Ignatie de Volos la hramul Manastirii Sihastria Rasca, 30 august 2023

Mitropolitul Ignatie al Dimitriadei a notat că este foarte mulțumit de faptul că se reduce numărul persoanelor nevaccinate.

Mitropolitul Ignatie al DimitriadeiBiserica Ortodoxă a Greciei, a spus că vaccinul împotriva Covid-19 este un dar de la Dumnezeu, relatează „Vima Orthodoxias”.

Mitropolitul Ignatie, care a sosit la centrul de vaccinare al spitalului  din orașul Volos pentru a treia vaccinare, a spus că vaccinul împotriva COVID este „un dar de la Dumnezeu”, iar cei care  încă nu s-au vaccinat trebuie să o facă, pentru că au o datorie față de ei înșiși, dar mai ales pentru semenii lor”.

De asemenea, el a notat un lucru „foarte pozitiv”: „Acum sunt mulți oameni, care sunt convinși să înceapă vaccinarea”.

Potrivit mitropolitului Ignatie, „diviziunea care se creează din cauza vaccinării nu avantajează pe nimeni” și „nu există nicio problemă morală pentru aceste vaccinuri. Trebuie să avem încredere în ele și să mergem mai departe”.

El a mai spus că se bucură de faptul că după circulara sa recentă „mulți preoți au fost convinși și au început  vaccinarea”.

„Mesajele pe care le primesc în fiecare zi sunt încurajatoare. Procentul celor nevaccinați se reduce semnificativ… Am și mesaje încurajatoare de la mulți copii mici, care mi-au scris că i-a convins cuvântul meu și s-au vaccinat”, a spus mitropolitul Ignatie.

UJO a raportat că în Grecia, protestatarii i-au cerut demisia ierarhului care a susținut vaccinarea.

SURSA: https://spzh.news/ro/news/83469-mitropolit-elladskoj-cerkvi-zajavil-chto-vakcina–eto-dar-bozhij

%d blogeri au apreciat: