DACĂ NOUL MITROPOLIT DE FLORINA VA SLUJI CU SCHISMATICII LUI DUMENKO, POPORUL CEL BINECREDINCIOS VA EXPULZA UN ASTFEL DE MITROPOLIT!

Pe 25.08.2023, Mitropolitul Teoclit de Florina, Prespe și Eordeea din Biserica Ortodoxă a Greciei și-a dat demisia din cauza vârstei înaintate (92 ani). În acest context, s-a auzit că noul Mitropolit de Florina va fi din aceia de un lux inutil și smintitor. Va face parte din categoria mitropoliților ecumeniști și parfumați fin și delicat, ca să impresioneze. Va fi însă lipsit de substanță. Va promite multe ca și politicienii, dar în esență nu va realiza nimic bun și notabil. Va fi un molâu incapabil de a face misiune pluri-dimensională în via lui Hristos. Mai grav!!! Va liturghisi cu schismaticii lui Dumenko, cei fără hirotonie din Ucraina!!!

Dar Florina are străjer ceresc pe Mitropolitul Augustin și un popor curajos și viteaz, care deține primatul în Grecia în ceea ce privește absenteismul de la vot 66,76% , cele mai puține lock-down-uri, cele mai puține vaccinuri și decese de covid-19! Dar dacă va fi nevoie, va avea primatul și în alungarea unui astfel de mitropolit ecumenist!