DESPRE MITINGUL ÎMPOTRIVA ACTELOR BIOMETRICE

DESPRE MITINGUL ÎMPOTRIVA ACTELOR BIOMETRICE

*

inchide

  • RTV.
  • Antena3.
  • Digi24.
  • Hotnews video.
  • ProTV .
  • TVR1 cu Moise Guran, un vechi şi cunoscut vrăjmaş al Bisericii Ortodoxe.
  • RealitateaTV nu a pus pînă la ora asta un film online. A preluat prosteşte textul de pe hotnews, însă comentariile ştirii sînt încurajatoare. Probabil că materialul lor video este mai obiectiv.

Tonul a fost dat de hotnews.ro, care a fost prima la faţa locului (la 12:30) şi a dat următoarea ştire: Miting al preotilor si calugarilor contra cardului de sanatate la Palatul Parlamentului. Unul dintre punctele manifestului distribuit de ei: „Nu participati la mitinguri si revolte sociale”. Dispreţul împotriva celor de faţă s-a arătat tocmai prin inventarea unui manifest care n-a existat vreodată şi care ar fi conţinut aberantul îndemn de a nu participa la mitinguri.

Toate celelalte saituri, mai puţin mediafax (care au relatat cel mai echilibrat dintre toţi), au preluat minciuna şi au amplificat-o sau au scornit alte şi alte mizerii. Evident, presa trebuia să distrugă jertfa celor care au venit din toată ţara, cu mari eforturi, drept care s-a orientat pe oamenii cei mai simpli. Nu este nici un interviu cu organizatorii sau cu purtătorii de cuvînt ai manifestanţilor.

Îmi este ruşine că  în România este o lipsă atît de crasă de bun simţ şi de profesionalism.

Nu este de mirare că majoritatea celor ce însetează după adevăr şi dreptate pleacă din România. Dacă vrei să distrugi moralul unei naţiuni, astfel faci ştirile.

Cinste celor ce s-au dus şi şi-au asumat crucea acestei părute ruşini. Să dea Dumnezeu să se trezească cei ce încă mai cred în El.

Sper că e limpede ce simte şi ce crede presa dintr-o ţară creştin ortodoxă despre creştinii ortodocşi din acea ţară şi cum se prelucrează o ştire pentru a distruge o informaţie.

Sursa: mail

Un comentariu la „DESPRE MITINGUL ÎMPOTRIVA ACTELOR BIOMETRICE

  1. justina

    spunea bn pr.Justin,ca cel mai bn ne pricem la a critica din pacate,sau mai bn asteptam sa faca altii ceva de parca noi nu suntem acei ,,altii”…Dumnezeu le-a descoperit sfintilor parinti aceste vremuri pt ca aveau o viata curata si e posibil si in vremurile noastre,spune psalmul 50,,cele nearate si cele ascunse ale intelepciunii Tale mi-ai aratat mie”cel se sileste va vedea ca e adevarat ce spune Dumnezeu.Pacatul e cel care acopera adevarul…dar avem sfintele taine care ne salveaza.Domnul sa ne lumineze pe toti si sa cerem iertare pt pacatele noastre,sa nadajduim in mila lui Dumnezeu pt noi si sa ne rugam,alta sansa nu mai e…Amin!

Comentariile sunt închise.