EGUMENUL METODIE A AVUT LINIŞTEA ŞI SIGURANŢA CĂ PREASFÂNTA NĂSCĂTOARE DE DUMNEZEU VA OPRI FOCUL

EGUMENUL METODIE A AVUT LINIŞTEA ŞI SIGURANŢA CĂ

PREASFÂNTA NĂSCĂTOARE DE DUMNEZEU VA OPRI FOCUL

Alte articole:

Luni, 13 august 2012 

Un părinte atonit dintr-o mănăstire a Sfântului Munte ne-a transmis următoarele în convorbirea pe care am avut-o cu el în urmă cu puţin timp: 


 Maica Domnului a făcut o mare minune cu focul.


Dacă ieri seară focul ar fi continuat, ar fi ars toată regiunea din apropierea Mănăstirii Hilandar şi ar fi pus în pericol serios însăşi mănăstirea.
Înainte de orele 21.00 trecuse deja printr-un punct critic şi era dificil.
Egumenul Sfintei Mănăstiri Hilandar, Arhimandritul Metodie a adus sfintele moaşte şi o copie a icoanei Maicii Domnului Triherousa, a făcut sfeştanie şi a stropit peste tot. Avea liniştea şi siguranţa că Maica Domnului va opri focul. 
Exact în cel mai critic moment, un nor care a venit din insula Thasos a ajuns în locul respectiv şi a început să plouă torenţial.
Din tot Sfântul Munte, întâi şi întâi acolo a plouat! 
Astfel, Maica Domnului a făcut în 20 de minute cât n-au putut să facă toate forţele în 3-4 zile.

Text îngrijit de https://acvila30.ro/.
Copyright
Acest text ne aparţine şi este protejat de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. El poate fi citat parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [https://acvila30.ro], dar nu poate fi preluat de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi aceast text fără voia sau ştirea https://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii aceast text, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.

Un comentariu la „EGUMENUL METODIE A AVUT LINIŞTEA ŞI SIGURANŢA CĂ PREASFÂNTA NĂSCĂTOARE DE DUMNEZEU VA OPRI FOCUL”

  1. Egumen nou la Hilandar

    Ieromonahul Metodie Markovic a fost ales de obstea Manastirii Hilandar, din Muntele Athos, cu majoritate de voturi, egumen al asezamantului. Parintele Metodie are 40 de ani si, inainte de a deveni monah, a absolvit Facultatea de Electrotehnica din Belgrad. A fost tuns in monahism, la Hilandar, in 1994. Alegerile s-au desfasurat in doua tururi de scrutin si au urmat regulile Constitutiei Muntelui Athos.

    pr. Mihai Gojgar
    Sursa: ziarullumina.ro

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: