MITROPOLITUL ANTIM AL TESALONICULUI: ,,NOI DORIM CA ASTĂZI ELADA SĂ CÂŞTIGE”

MITROPOLITUL   ANTIM   AL   TESALONICULUI:

,,NOI DORIM CA ASTĂZI ELADA SĂ CÂŞTIGE”

*

Citiţi şi: 

        Autor: Emilios Polighenis

        În emisiunea dedimineaţăa postului de televiziune SKAI ,,Proti Grami” [Prima Linie], a vorbit îndimineaţaaceasta Înaltpreasfinţitul Mitropolit de Tesalonic, kyr Antim.

       ,,Un bătrân învăţător, intelectual, spunea că rugăciunea creştinilor trebuie să înceapă de la biserică şi să ajungă chiar până la fotbal”, a declarat la începutul emisiunii kyr Antim, când a fost întrebat despre meciul de astăzi al echipei noastre naţionale cu Germania.

        În alt punct, Sanctitatea Sa a subliniat: ,,Noi vrem să învingă Elada, făcând abstracţie de diferenţele dintre noi şi în acest cadru sportive”.

         De asemenea, Mitropolitul Antim a declarat cu înţeles: ,,Vrem să ne bucurăm, deoarece caţarănumai de întristări avem parte…

         ,,Doresc un succes frumos fotbaliştilor noştri! Însearaaceasta, numaidecât, voi vedea şi eu meciul”, a completat Mitropolitul Tesalonicului.


DESPRE PARADA GAY

        Întrebat despre împotrivirea sa în legătură cu parada gay care se desfăşoară în Tesalonic, Mitropolitul Antim a accentuat printre altele: ,,Astfel de acţiuni sunt inadmisibile! Aceasta este o provocare publică!”

       ,,Nu cumva vreţi să ieşim şi la balcoane să privim această paradă? Nu pot însă să înţeleg de ce fac asta. Ce vor să arate? Această ţară este sfântă, este vopsită cu sânge, aici este casa noastră”, a adăugat în mod semnificativ Mitropolitul.

        Întrebat fiind dacă consideră păcat homosexualitatea, kyr Antim a subliniat: ,,Dacă deschidem Canoanele Bisericii cu siguranţă este un păcat, şi încă un păcat foarte greu!

,,Mă rog pentru Guvern”

        Sanctitatea Sa, spre sfârşitul convorbirii, s-a referit şi la noul Guvern subliniind: ,,Mă rog zi şinoapteca noul Guvern să reuşească”.

 

Traducere: https://acvila30.ro/; sursa: romfea.gr

Copyright
Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [https://acvila30.ro], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştireahttps://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.