Mitropolitul Antonie: Cel mai important acum este să ne rugăm pentru pace

Mitropolitul Antonie de Borispol și Brovarî, coordonatorul administrativ al Bisericii Ortodoxe Ucrainene. Imagine: boryspil-eparchy.org

Mitropolitul Antonie de Boryspil și Brovarî s-a adresat credincioșilor cu un apel la rugăciune pentru popor și pentru pace.

Mitropolitul Antonie (Pakanici) de Boryspil și Brovarî s-a adresat cu un apel către credincioși să se unească și să se roage pentru pace. Adresarea a fost publicată pe pagina de Facebook a ierarhului.

„În timpul desfășurării unor evenimente dramatice, cele mai teribile evenimente, trebuie în primul rând să ne amintim că suntem creștini. Și gândul la Dumnezeu trebuie va precede toate celelalte gânduri ale noastre”, a spus Vlădica.

Mitropolitul Antonie a notat că rugăciunea rămâne principala armă a creștinului. Și cu cât situația este mai dificilă, cu atât ea trebuie să fie mai puternică.

„Acum Biserica este alături de poporul ei și se roagă pentru pace. Rugăciunea pentru popor, rugăciunea pentru pace este cel mai important lucru acum”, a subliniat coordonatorul administrativ al Bisericii Ortodoxe Ucrainene pentru credincioși.

Anterior, UJO a raportat că toate eparhiile Bisericii Ortodoxe Ucrainene se roagă pentru pace în Ucraina.

Sursa:https://spzh.news/ro/news/86663-upravdelami-upc-molitva-o-mire–eto-to-chto-sejchas-vazhneje-vsego