Preafericitul Mitropolit Onufrie: Nu intrați în panică, Domnul este cu noi

Imagine: screenshot video de pe canalul de Youtube al Bisericii Ortodoxe Ucrainene

Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe Ucrainene i-a îndemnat pe credincioși să nu intre în panică și să arate dragoste pentru Patria Mamă.

Preafericitul Mitropolit Onufrie al Kievului și al întregii Ucraine s-a adresat tuturor credincioșilor Bisericii Ortodoxe Ucrainene. El i-a îndemnat pe credincioșii Bisericii Ortodoxe Ucrainene să nu intre în panică și și-a exprimat speranța că pacea va domni în curând. Departamentul pentru Informare și Educație al Bisericii Ortodoxe Ucrainene a publicat un mesaj video al Întâistătătorului Bisericii Ortodoxe Ucrainene.

„În acest moment crucial, vă îndemn să nu intrați în panică, să fiți curajoși și să arătați dragoste față de Patria noastră și unul față de celălalt”, a spus el.

Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe Ucrainene a reamintit că în vremuri grele este nevoie de rugăciune intensă.

„Vă îndemn, în primul rând, la rugăciune cu pocăință intensă pentru Ucraina, pentru armata noastră și poporul nostru, vă rog să uitați de conflictele și dezacordurile reciproce și să vă uniți în dragoste pentru Dumnezeu și pentru Patria noastră”, a subliniat Arhipăstorul.

UJO a informat mai devreme că Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe Ucrainene i-a cerut lui Putin să oprească războiul și a reamintit încă o dată că războiul între popoarele fraterne nu are nicio justificare.

Sursa:https://spzh.news/ro/news/86679-blazhennejshij-mitropolit-onufrij-ne-poddavajtesy-panike-gospody-s-nami