Mitropolitul Ardealului, Laurentiu Streza, bucuros de ruperea Mitropoliei Clujului

Mitropolitul Ardealului, Laurentiu Streza, bucuros de ruperea Mitropoliei Clujului


IPS Laurentiu Streza, mitropolitul Ardealului, adeclarat ca decizia Sfantului Sinod de mutarea trei episcopii de la Cluj la Sibiu este de bun augur si „inchide o rana”.

Sfantul Sinod a decis ca Arhiepiscopia Alba-Iuliei, Episcopia Oradiei si Episcopia Devei si Hunedoarei sa se mute in jurisdictia  Mitropoliei Ardealului.

„Este o decizie care corespunde solicitarilor facute de reprezentantii celor trei episcopii. Credinciosii sunt si ei cei care au vrut aceasta uniune si nimeni nu se putea opune. Cu Arhiepiscopia Alba Iuliei avem o relatie veche si chiar si unele cladiri le detinem in proprietate comuna. In cazul Arhiepiscopiei Oradiei lucrurile stau la fel si exista o legatura stransa. Se repara o rana veche care a ramas neinchisa”, adeclarat IPS Laurentiu Streza, Mitropolitul Ardealului.

Sfantul Sinod a luat decizia trecerii celor trei Arhiepiscopii la Mitropolia Ardealului, vineri, 17 februarie.

Sursa:http://www.stiridecluj.ro/social/mitropolitul-ardealului-laurentiu-streza-bucuros-de-ruperea-mitropoliei-clujului

Un comentariu la „Mitropolitul Ardealului, Laurentiu Streza, bucuros de ruperea Mitropoliei Clujului”

  1. PIUA!!!! Nu e bucuros de „ruperea” Mitropoliei! Dar ganditi-va ce a fost in sufletul sau, cand, dupa ce a fost instalat ca NOU Mitroplit al INTREGULUI Ardeal, a Transilvaniei, mandrul Arhiepiscop Bartolomeu, de ce sa se „supuna” unui Mitropolit tanar? De ce sa nu fie EL Mitropolit? DE CE ACEA GRABA???? Aici e PROBLEMA!!!!
    Normal ca in sufletul IPS.Laurentiu a produs o RANA cumplita, cand TOTI SINODALII MITROPOLIEI Ardealului, Crisanei si Maramuresului – cu exceptia IPS.onorific IOAN SALAJAN, al Covasnei si Harghitei – i-au intors SPATELE! Acum ca s-a incercat ECHILIBRAREA gata, au inceput VAI!-urile! Vai!-urile din Martie 2006 UNDE SUNT???? NUMAI ACUM???
    FITI CORECTI!!!!! Nu judecati DACA NU stiti!!!!

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: