Mitropolitul Ieronim de Mouanza în Sfânta Mitropolie de Glifada

mouanzas

Mitropolitul Ieronim de Mouanza

 în Sfânta Mitropolie de Glifada

 

Luni,8 aprilie 2013

Cu strălucire a fost prăznuită Duminica Închinării Sfintei Cruci în Sfânta Mitropolie de Glifada.

La praznicul de anul acesta, din cauza absenţei Înaltpreasfinţitului Mitropolit de Glifada, kyr Pavel, care a vizitat Sfânta Mănăstire Vatopedi aflată în sărbătoare, a slujit Înaltpreasfinţitul Mitropolit de Mouanza, kyr Ieronim.

Kyr Ieronim a condus Dumnezeiasca Liturghie praznicală în Catedrala „Sfinţii Constantin şi Elena” din Glifada.

După încheierea Dumnezeieştii Euharistii, Mitropolitul african s-a adresat celor din biserică, dezvoltând sensul praznicului de astăzi.

Şi-a exprimat şi cordialele mulţumiri şi recunoştinţa sa faţă de Biserica Eladei pentru îndelungatul ajutor duhovnicesc şi material în ceea ce priveşte misiunea în vastul continent african.

Traducere: https://acvila30.ro/ ; sursa: romfea.gr

Copyright
Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [ https://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştirea https://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.

Un comentariu la „Mitropolitul Ieronim de Mouanza în Sfânta Mitropolie de Glifada

  1. Pingback: Mitropolitul Ieronim de Mouanza în Sfânta Mitropolie de Glifada | Slujirea Apostolic-Misionară a Bisericii Ortodoxe

Comentariile sunt închise.