Mitropolitul Serafim al Pireului: DESPRE CARDUL CETĂŢEANULUI

Mitropolitul Serafim al Pireului:

DESPRE CARDUL CETĂŢEANULUI

Mitropolitul Serafim al Pireului:

GUVERNUL ELEN A ACHIZIŢIONAT DEJA 9 MILIOANE DE BULETINE ELECTRONICE

Interviu acordat emisiunii de internet „Dialog” din cadrul AmenTV,
realizat de Nikos Papahristou şi Antonios Triandafillou

•  Guvernul a achiziţionat deja 9 milioane de microprocesoare RFID (Cardul Cetăţeanului), depozitate la sediul  Unităţilor de Restabilire a Ordinii Publice din Kesariani (Atena).
•   De ce au achiziţionat înainte de ratificarea legii?
• Aşa-numitul progres tehnologic şi aşa-numita deservire a populaţiei constituie un pericol maxim pentru personalitatea umană.

 R(eporter): În urmă cu două săptămâni au atins punctul culminant protestele împotriva Cardului Cetăţeanului din partea organizaţiilor bisericeşti. Comisia preoţilor şi laicilor „Lupta împotriva Cardul Cetăţeanului” are binecuvântarea Înalt Preasfinţiei-Voastre. Binecuvântarea şi mesajul Înalt Preasfinţiei-Voastre au fost citite la manifestaţia de la Pedio Areos (27 martie 2011). În acelaşi timp însă Biserica Greciei a păstrat o poziţie mai neutră, aşteptând evoluţia lucrurilor.

M(itropolitul) S(erafim): Biserica Greciei este un organ oficial prin care se exprimă întregul Bisericii, administrează întreagă viaţă bisericească şi, desigur, are o responsabilitate mult mai mare decât un episcop izolat sau un om anume. Însă, v-o spun, aşa cum percep eu lucrurile, poziţia Bisericii este aceea pe care o exprimă şi creştinii care au protestat … […]

R: O precizare! Consideraţi că Biserica Greciei va trebui să organizeze şi ea adunări populare împotriva Cardului Cetăţeanului?

MS: Nu, nu consider că este corect acest lucru. Cred că este o măsură neadecvată, pentru că răstălmăcirile intenţionate [relative la acest eveniment] au furnizat material pentru presa dirijată şi pentru publicaţiile electronice. Spre exemplu, despre ultima manifestaţie [de protest împotriva Cardului Cetăţeanului] am avut informaţia că au participat 150 000 de oameni. În prezentările [din presă] însă se vorbea de 5000, să zicem, încă 1000-1500 în plus. […]
Ceea ce trebuie să facă Biserica este să spună poporului său care este realitatea.
În privinţa Cardului Cetăţeanului, nu mă refer acum la numărul fiarei, care desigur pentru toţi este cumplit şi respingător, dar care nu va fi vizibil în acest act provocator. Conţine, potrivit deosebit de importantei, nu păreri, ci judecăţi a profesorilor specialişti în informatică, conţine un sistem de microprocesoare al unei tehnologii foarte avansate RFID, care tehnologie, ce reuşeşte? Reuşeşte reprogramarea. Adică în Cardul Cetăţeanului sunt conţinute date, care sunt date personale sensibile, pe care le poţi re-programa, re-situa, re-crea, re-trata, dintr-alt loc, de la o rază de 30 de metri. Devii astfel obiect al unor procesări de date, fără ştiinţa ta, fără judecata ta.
Şi problema este că aceste date nu vor fi stocate într-un server din Grecia, ci într-un server central al Uniunii Europene. Şi se pune întrebarea cine este cel care va administra aceste date? Deci se alterează personalitatea umană. […]
Biserica nu poate lua poziţie în legătură cu aceasta dacă nu are în faţa ei cadrul legal respectiv. În acest moment, Ministrul de Interne, domnul Ragouzis …

R: Deci, Înalt Preasfinţiei-Voastre nu vă temeţi că acest card se corelează cu 666 şi cu toate celelalte?

MS: Nu cred că va exista la vedere [această legătură]. Acum, ce poate să survină în privinţa acestor lucruri, este altceva. Însă în acest moment, primordială, periculoasă este alterarea personalităţii umane, pentru a cărei libertate Biserica a dat râuri de sânge şi din acest motiv şi textele şi comunicatele Bisericii arată că [Biserica] are reţineri, că vede o confuzie, o perfidie şi, în sfârşit, ceva care nu este absolut limpede.
Voi spune şi altceva. Ştiu că Guvernul Elen – o spun şi să se înregistreze! – a contractat deja cu firma Toppan din Japonia, a achiziţionat deja 9 milioane de microprocesoare RFID. Sunt depozitate la sediul Unităţilor de Restabilire a Ordinii Publice (MAT) din Kesariani (Atena). Şi întreb: Cum a făcut [Guvernul Elen] acest contract şi achiziţionarea micriprocesoarelor înainte de ratificarea legii?

R: În microprocesoare nu au intrat încă datele personale.

MS: Nu, dar vedeţi însă acţiunea de pregătire sistematică, planul, că înainte de ratificarea legii, înainte de a deveni lege a statului, înainte de a trece prin Parlament …

R: Deci este hotărâre din oficiu.

MS: Exact, asta vreau să spun! Este o hotărâre din oficiu! Şi care este al doilea stadiu? Al doilea stadiu este să fie furate unele carduri […]. Veţi vedea acest lucru. Şi ne vor conduce apoi la implantare, prin care omul, din persoană va deveni, nu individ, va deveni număr, robot, va deveni masă socială. Implantarea este scopul.

R: Ce vreţi să spuneţi prin implantare?

MS: Înseamnă că RFID va deveni o capsulă, care deja a fost creată şi deja se foloseşte [la implantări] în America, în Israel şi în alte părţi şi se implantează sub piele. Şi despre această capsulă se poate considera că se identifică cu pecetluirea la care se referă Apocalipsă.

R: Să întreb ceva?

MS: Întrebaţi!

R: Reprogramarea, cum aţi spus, cum poate să mă afecteze pe mine ca persoană fizică?

MS: Dacă discutaţi cu profesori de informatică, aşa cum am avut marea binecuvântarea şi şansa să o fac, vă vor informa ce înseamnă acest lucru şi cât de uriaşe sunt posibilităţile reprogramării unui asemenea mecanism.

R: Adică, poate Antonios Triandafillou …

MS: Poate Antonios Triandafillou … Va lua datele dumneavoastră personale cutare X care este interesat şi apoi va introduce alte date personale şi va apărea că Antonios Triandafillou s-a însurat de 25 de ori, că are 500 milioane în cutare bancă, că are cutare şi cutare …. Acestea nu sunt lucruri simple, sunt colosale … şi trebuie să fim foarte atenţi.
Să vă spun o situaţie din Mitropolia Pireului, despre care nu ştiam nimic. Că sitemele electronice centrale ale Mitropoliei sunt înregistrate în New-York, în Londra şi în (insula) Kos. Şi abia acum am făcut demersurile necesare … Nu ştiam …

R: Adică pe internet?

MS: Da, exact. Şi acum făcut demersurile ca să avem un server asupra căruia să am controlul prin anumite coduri. Ar fi putut deci oricine să introducă acolo afirmaţii pe care eu nu le-am făcut şi dacă apoi eu nu aş putea dovedi contrariul … e de la sine înţeles!
Profesorul de drept constituţional, rectorul profesorilor de drept contituţional, domnul Gheorghios Kasimatis, a spus: „Aşa-numitul progres tehnologic şi aşa-numite deservire a populaţiei constituie un pericol maxim pentru personalitatea umană”.
Aşa se lansează maselor, că „veţi fi deserviţi, vă veţi face treburile etc”. Ne ascund însă realitatea din spatele acestora.

R: În acelaşi timp însă există cărţi de credit şi mii de alte …

MS: Acolo nu există însă date personale …

R: Cum nu există? Ştiu şi obiceiurile noastre de consum.

MS: Nu există date personale în sensul în care vor exista în Cardul Cetăţeanului.

R: Dar prin cărţile de credit se pot constata şi cumpărăturile pe care le face cineva.

MS: Acestea sunt foarte puţine în comparaţie cu multele şi serioasele date pe care le va conţine Cardul Cetăţeanului

 Surse:http://orthodox-watch.blogspot.com/2011/04/9000-000-rfid-microchips.html și http://www.amen.gr/index.php?mod=x-video&op=viewv&id=2

Traducere Mihail Ilie

Sursa:http://graiulortodox.wordpress.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: