Nouă apariţie editorială

Nouă apariţie editorială

*

O întrunirea a unui Sinod al Bisericii Ortodoxe este un deziderat al tuturor bisericilor locale şi, se pare, este pe care de a se împlini cât mai curând.
    
Pentru pregătirea acestei viitoare întâlniri în cadrul căreia se vor discuta cele mai importante probleme cu care se confruntă Ortodoxia mondială şi lumea în general au fost organizate mai multe întâlniri preliminare de dialog.
    
Editura Basilica a publicat recent, sub coordonarea Pr. Prof Dr. Viorel Ioniţă, o lucrare esenţială pentru toţi cei interesaţi de dinamica Ortodoxiei şi de viaţa Bisericii din care toţi facem parte. Cartea cuprinde hotărârile întrunirilor panortodoxe din 1923 până în 2009, întruniri menite să difinitiveze cât mai detaliat temele pe care le va dezbate Sfântul şi Marele Sinod al Bisericii Ortodoxe.
    
Volumul poate fi cumpărat de la Librăria Cărţilor Bisericeşti (Intr. Miron Cristea nr. 6), Librăria „Ortodoxia” (Calea Victoriei nr. 45, lângă biserica Kreţulescu), Galeriile „Cuvântul Vieţii”, prin comandă pe internet la adresa magazin@editurapatriarhiei.ro, precum şi de la pangarele bisericilor şi mânăstirilor din cuprinsul Arhiepiscopiei Bucureştilor.

Un comentariu la „Nouă apariţie editorială

Comentariile sunt închise.