Părintele Ieromonah Hristofor a fost ales noul stareţ al Mănăstirii Grigoriu din Sfântul Munte Athos

Părintele Ieromonah Hristofor a fost ales noul stareţ al Mănăstirii Grigoriu din Sfântul Munte Athos

staretul-hristofor-grigoriatul

Axios! Noul Stareţ al Mănăstirii Grigoriu este părintele Hristofor (în lume Stavros Mihail), S-a născut în Cipru în 1957 din părinţii Pegasiou şi Ellis (mai târziu monahia Elisabeta). Este absolvent al Facultăţii de chimie. Se închinoviază la Grigoriu în 1981 intrând sub ascultarea Egumenului Gheorghios Kapsanis. Părintele Hristofor a fost hirotonit ierodiacon în 1991 şi ieromonah în 1993.

Sursa: http://sfantulmunteathos.wordpress.com

2 comentarii la „Părintele Ieromonah Hristofor a fost ales noul stareţ al Mănăstirii Grigoriu din Sfântul Munte Athos”

 1. Sarut mana, sunt Madalin am 22 de ani si stau cu o fata de un an si patru luni, imi place de ea, o iubesc tare mult si ea la fel vreau sa ma casatoresc cu ea dar ea e de alta religie (Baptista) eu nu vreau sa trec la religia ei si as vrea ca ea sa treaca la religia mea si nici ea nu vrea sa treaca la religia mea vrea ca eu sa trec la religia ei. Ce ma sfatuiti sa fac?
  Multumesc! astept un raspuns din partea dumneavoastra.

  1. Doamne ajută!
   Vă sfătuiesc să discutați această problemă cu duhovnicul dumneavoastră. Este cel mai în măsură să vă poată răspunde la toate aceste întrebări. Așa cum am mai spus, nu facem parte din cler și nu putem oferi răspunsuri la astfel de probleme delicate ce nu țin de competența noastră. Vă mulțumesc pentru înțelegere și nădăjduiesc că veți găsi soluția potrivită.

   ACVILA

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: