Pe 19 ianuarie a.c. (ziua Sf. Marcu al Efesului), ARHIEPISCOPUL IOAN AL OHRIDEI VA FI ELIBERAT DIN ÎNCHISOARE. Update cu traducerea

UPDATE CU TRADUCEREA, 20: 16

axridos-1

Legături:

EXCLUSIV | EMILIOS POLYGHENIS

A fost nevoie de aproape trei ani şi jumătate petrecuţi în închisorile din Skopje pentru a auzi şi o veste fericită în cazul Arhiepiscopului Ioan de Ohrida.

Autorităţile judecătoreşti au hotărât să-l elibereze pe 19 ianuarie pe arhiepiscopul, care se află de trei ani şi două luni închis într-o închisoare corecţională din Skopje.

Informaţiile relatează că eliberarea Arhiepiscopului a fost propusă de Directorul închisorilor şi hotărârea a fost luată de Preşedintele Tribunalului Suprem.

Un rol determinant în eliberarea Arhiepiscopului de Ohrida pare să-l fi jucat Biserica Ortodoxă Rusă, deoarece hotărârea a fost luată la puţine zile după vizita Mitropolitului Ilarion de Volokolamsk la Skopje.

Traducere: https://acvila30.ro/ ; sursa: romfea.gr

Copyright
Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [ https://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştirea https://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.

%d blogeri au apreciat: