Pilde – II (3 scurt metraje, inspirate din literatura patristică ortodoxă)

Pilde

Vezi şi prima parte: „PILDE” – 3 scurt metraje, inspirate din literatura patristică ortodoxă (VIDEO)

Un comentariu la „Pilde – II (3 scurt metraje, inspirate din literatura patristică ortodoxă)”

 1. Gresim Doamne, gresim in tot ceasul ! Viata noastra este plina de faradelegi pentru ca uitam ca Tu esti in noi, in orice semen al nostru, in tot si in toate ! Daca ne-am aduce aminte de Tine am trai in pacea Ta .
  In ce desertaciune traim ! Avem nevoie de Dumnezeu, il cautam dar nu stim sa-L aflam. Suntem prea lipiti de grijile lumesti, de orgolii, egoism, de pofte si de toate patimile. Uitam total de Creatorul, Atotputernicul, Iubitorul de oameni, de Mantuitorul nostru !
  Stim ca in neputinta noastra Domnul Dumnezeul nostru isi arata puterea Sa ajutatoare, ocrotitoare, tamaduitoare, salvatoare, izbavitoare.
  Ne rugam Tie, Dumnezeului nostru, sa ne miluiesti, sa ne ierti de toate pacatele. Ajuta pacatoseniei noastre, Atotmilostive ! Pentru a cata oara cerem aceste lucruri si de cate ori uitam de Tine ? Ne este rusine si nu stim unde sa ne ascundem dinaintea Fetei Tale !
  Doamne Iisuse Hristoase, mijlocitorul nostru, primeste rugaciunile noastre pe care le ridicam catre Tine acum si in orice imprejurare pana cand cerurile vor mai fi deschise ! Nu ne lepada pe noi, nu intoarce fata Ta de la noi ! Trimite Duhul Tau cel Sfant sa ne innoim ca sa ajungem partasi Imparatiei cerurilor!
  Avem nevoie permanent de duhovnici care sa ne indrume pasii, sa ne corecteze viata pentru a trai in Hristos si prin Hristos, pazind poruncile Lui, invatatura Evangheliei Sale si facand ascultare.
  Prin vointa vom primi putere dumnezeiasca si prin Harul Duhului Sfant sa traim in nadejde, in credinta, in dragoste pentru Dumnezeu Tatal, pentru Iisus Hristos Fiul si Duhul Sfan, Treime vie si nedespartita, sa fim iubiti si partasi ai Imparatiei lui Dumnezeu.
  Doamne Dumnezeul nostru, ajuta neputintei noastre si iarta nevrednicia noastra si nu ne lipsi de Harul Tau cel Sfant, ajutator, salvator, izbavitor, intaritor, tamaduitor al ranilor noastre sufletesti si trupesti ! Amin !

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: