Pr. Ioan Valentin Istrati: UCIGAŞII LUI DUMNEZEU

Ucigaşii lui Dumnezeu

pr. Ioan Valentin Istrati
 

Activiştii pro-alegere (adică pro-avort) sunt cei care doresc uciderea religiei, uciderea oamenilor de dragul plăcerii păcătoase. Ei sunt urmaşii ucigaşilor lui Dumnezeu de pe Golgota şi sunt slujitori ai celui care de la început a fost ucigaş de oameni, diavolul.

 O conferinţă internaţională desfăşurată în Qebec, Canada, a fost întreruptă de 20 de suporteri ai avortului, care au profanat biserica creştină unde se desfăşura evenimentul şi au cântat cântece blasfeme împotriva creştinismului.

Participanţii au baricadat uşile şi s-au blocat înăuntru, până a apărut poliţia şi a liniştit lucrurile, a spusGeorges Buscemi, preşedinte al Coaliţiei Pentru Viaţă din Quebec, pentru lifesitenews.  

Violenţa blesfemă a continuat cu un cântec în limba franceză în care refrenul era: „O, Maria, dacă ai fi avortat, acum nu am fi avut asemenea non-sens”.Cu alte cuvinte, activiştii pro-ucidere a copiilor şi-au vădit clar preferinţa pentru uciderea lui Dumnezeu.

Pe măsură ce lupta se ascute în America între susţinătorii vieţii şi activiştii pro-ucidere, se văd tot mai clar obiectivele şi ţinta celor care promovează uciderea bebeluşilor în pântecele mamelor lor. Sunt de fapt persoane cu o ură sălbatică faţă de religie, faţă de creştinism în special, care propovăduieşte viaţa pretutindeni şi întotdeauna.  Activiştii pro-alegere (adică pro-avort) sunt cei care doresc uciderea religiei, uciderea oamenilor de dragul plăcerii păcătoase. Ei sunt urmaşii ucigaşilor lui Dumnezeu de pe Golgota şi sunt slujitori ai celui care de la început a fost ucigaş de oameni, diavolul.

Polarizarea între creştinismul practicant, izvorâtor de viaţă, de pace, de iubire, de responsabilitate şi de nemurire, pe de o parte, şi ateismul agresiv, generator de moarte, ucidere, avort, eutanasie, homosexualitate şi anomalie este de fapt o dare pe faţă a adevăratelor raţiuni din spatele mişcărilor pro-alegere. Oricine susţine crimele din pântece nu poate fi creştin adevărat, şi orice om credincios se înfricoşează de acest păcat strigător la cer.

De asemenea, orice lider politic care susţine aceste anomalii ale morţii argumentându-şi alegerea păcătoasă şi criminală cu învăţături creştine, aşa cum a făcut preşedintele american Obama, îşi vădeşte aşadar minciuna. De fapt, activiştii pro-avort sunt în majoritatea lor persoane cu aversiune faţă de religie şi prin consecinţă adversari ai valorilor religioase ale umanităţii: smerenie, credinţă, pace, pocăinţă, iubire, viaţă veşnică.

Creştinii ar trebui să fie mai conştienţi de schimbarea ireversibilă a minţii oamenilor sub această presiune a morţii şi să lupte activ şi civic împotriva acestor anomalii.  De asemenea, sancţiunea politică prin vot ar trebui să fie conştientă şi de obiectivele anti-creştine ale unor facţiuni benevolente până ajung la putere pentru a promova apoi moartea.

Căci toate aceste păcate sunt profeţii ale morţii veşnice şi urmăresc moartea naţiunilor, a credinţelor şi a valorilor tradiţionale ale umanităţii, pentru a le înlocui cu o umanitate reziduală atee, secularizată, fără cultură şi istorie, uşor de manipulat, material pentru experimente, turmă hrănită cu pâine şi circ, care merge la circul durerii veşnice. Ucigaşii lui Dumnezeu sunt de fapt nu numai cei ce au înfipt piroane în mâinile lui Hristos, ci toţi cei ce au ucis pe Dumnezeu în aproapele lor, persecutorii, dictatorii, născătorii de războaie, căpeteniile înarmării şi dirijorii sărăciei şi suferinţei.

Sursa: doxologia.ro

Un comentariu la „Pr. Ioan Valentin Istrati: UCIGAŞII LUI DUMNEZEU

  1. Pingback: PELERIN ORTODOX » Numărul de avorturi arată starea morală a unei naţiuni

Comentariile sunt închise.