PRIMA BISERICĂ ÎN CINSTEA SFÂNTULUI IGNATIE BRIANCIANINOV

ignatius

 

PRIMA BISERICĂ ÎN CINSTEA SFÂNTULUI IGNATIE BRIANCIANINOV

 

       Cu fast s-a săvârşit târnosirea primei biserici în cinstea Sfântului Ignatie Briancianinov în patria lui, în orăşelul Pokrovsk din eparhia Vologda – Rusia.

       Târnosirea bisericii de lemn a săvârşit-o Arhiepiscopul de Vologda, kyr Maximilian, în prezenţa multor credincioşi care în pofida frigului pătrunzător s-au grăbit să cinstească această zi istorică.

       După sfârşitul Dumnezeieştii Liturghii, kyr Maximilian s-a referit la istoricul bisericii, subliniind că „această biserică a fost construită din donaţiile poporului”.

       În continuare, Arhiepiscopul de Vologda a oferit credincioşilor din biserică câte o iconiţă cu Sfântul Ignatie şi le-a urat tuturor să aibă binecuvântarea lui.

       Foto: Andreias Salnikov

Traducere: https://acvila30.ro/ ; sursa: romfea.gr

Copyright


Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [ https://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştirea https://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.

 

ignatius1

ignatius2

ignatius4

ignatius5

ignatius6

ignatius7

leipsana-agiou-ignatiou

4274