Recomandări ale Mitropolitului Cosma de Etolia şi Akarnania unui preot prezent pe stadion

papathanos

Recomandări ale Mitropolitului Cosma de Etolia şi Akarnania

unui preot prezent pe stadion

 

Joi, 11 aprilie 2013

 

Recomandări de a nu mai fi prezent în tribuna suporterilor dela Panaitolikosi-a făcut Înaltpreasfinţitul Mitropolit de Etolia şi Akarnania, kyr Cosma unui preot.

Înaltpreasfinţitul Cosma a făcut aceste recomandări unui preot din Mitropolie, deoarece obiectivul fotografic l-a surprins sărbătorind în tribune cu suporterii echipei.

Motivul este faptul că suporterii folosesc scandări jignitoare şi că un astfel comportament nu este acceptabil pentru el.

Cu toate acestea, preotul în cauză, după cum spun informaţiile, iubeşte echipa, pentru că înainte de a fi hirotonit cleric a mers la multe meciuri în deplasare ale acesteia împreună cu suporterii organizaţi.

 

Traducere: https://acvila30.ro/ ; sursa: romfea.gr

Copyright
Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [ https://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştirea https://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.

2 comentarii la „Recomandări ale Mitropolitului Cosma de Etolia şi Akarnania unui preot prezent pe stadion

  1. ADRIAN VASILE

    Tot e bine, decit sa fi fost vreun preot ortodox in tribune la stoaia cska ghencea sau dinamo, cluburi cu origini bolsevice-atee, mai bine la un club neinfiintat de cimunisti.

  2. porfirie

    Si eu zic, tot e bine, macar e imbracat in preot si pe stadion… multi din bucuresti zic : cum sa merg in supermarket cu anteriul???

Comentariile sunt închise.