„SEMNUL LUI DUMNEZEU” PE TRUNCHIUL UNUI COPAC ? (VIDEO)

ros3

 

        Unul după altul se îngrămădesc pelerinii, într-un sat din Rusia, ca să vadă de aproape „semnul lui Dumnezeu” pe trunchiul unui copac.

       Curiosul fenomen a avut loc în satul Burmakino, din Rusia Centrală, când grădinarii tăiau ramurile uscate ale unor copaci, iar pe unul din ei a început să se închipuiască icoanele lui Hristos şi ale ucenicilor Săi, aşa cum susţin localnicii, care percep aceste chipuri de pe copac ca pe un mesaj al lui Dumnezeu.

       „Mi se pare că au venit la noi, pentru că vor să ne spună ceva” – a declarat un localnic al satului în care nu există biserici din anul 1930, când le-au distrus comuniştii.

       Acum consideră o minune chipurile de pe trunchiul copacului şi aleargă în acel loc, ca să se roage, dar în acelaşi timp s-au început pregătirile pentru reconstructia bisericii satului.

       „Tatăl nostru cel sfânt ne-a vorbit şi-L ascultăm”, a declarat un preot.

ros1

ros2

Traducere: https://acvila30.ro/ ; sursa: romfea.gr

Copyright
Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [ https://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştirea https://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.

%d blogeri au apreciat: