Serbia – Declaraţiile Mitropolitului de Başka, Irineu Bulovici despre ceremoniile din 2013. Papa nu este pe lista invitaţilor.

27 mai 2011
Serbia – Declaraţiile Mitropolitului de Başka, Irineu Bulovici despre ceremoniile din 2013

Belgrad – Lucrările şedinţei ordinare pe luna mai a Sinodului Bisericii Ortodoxe Sârbe (SPC) s-au încheiat şi conform comunicatului purtătorului de cuvânt, Mitropolitul de Başka, Irineu Bulovici, s-a discutat şi dacă va fi invitat papa la ceremoniile din 2013 de la Niş. Изјаве епископа бачког Иринеја медијима, 26. мај
Conform Episcopului de Başka, Papa nu este pe lista invitaţilor. (Papa nije na spisku zvanica). Manifestările, spune Episcopul Irineu, vor avea un caracter panortodox. Vor fi invitaţi să participe Intaistatatorii Bisericilor Ortodoxe, dar şi reprezentanţi ai tuturor bisericilor creştine, care nu se află în comuniune cu Biserica Ortodoxă, dar au multe principii şi valori comune cu Ea. ( У сенци хапшења Младића, СПЦ одлучио да позове Папу!) Adică, vor fi invitaţi copţii, armenii, romano-catolicii etc.

(trad. https://acvila30.ro , sursa: http://aktines.blogspot.com/2011/05/2013.html)

Un comentariu la „Serbia – Declaraţiile Mitropolitului de Başka, Irineu Bulovici despre ceremoniile din 2013. Papa nu este pe lista invitaţilor.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: