„SFINTE” SUVENIRURI CU OCAZIA VIZITEI PAPEI ÎN ANGLIA

VATICANUL COMERCIALIZEAZĂ PE INTERNET „SFINTE” SUVENIRURI CU OCAZIA VIZITEI PAPEI ÎN ANGLIA

 (16-19 SEPT. A.C.)

 

[slideshow]

 

 

Sursa:http://www.amen.gr

 

 

2 comentarii la „„SFINTE” SUVENIRURI CU OCAZIA VIZITEI PAPEI ÎN ANGLIA”

  1. Traim intr-o lume a consumului, dominata de bani si de bucuria ca daca vrei un cal roz si ai bani il poti cumpara. E poate firesc. Viata trebuie sa fie bucurie, iubire, daruire. Dar de ce sa amestecam lucrurile sfinte cu cele atat de lumesti? Cum sa nu ne amintim ca Domnul nostru Iisus Hristos a alungat vanzatorii din templu Tatalui Nostru!Aceste lucruri ma intristeaza si mai mult si ma sperie pentru ca ele sunt facute cu acordul clar al capilor bisericii catolice, ei cei care atat de hotarati vor …unirea cu noi, si noi sa fim ca ei!Doamne, repeta gestul TAU , loveste-ne in aceasta viata si mantuieste-ne in cealalta, singura care conteaza!

  2. “Pope Benedict XVI, protect me wherever i go!” – scrie pe unul din “produsele” de mai sus. Cumva papa se crede vreo divinitate???
    “The one who has hope lives differently, the one who hopes has been granted the gift of a new life” – atat de mult se vorbeste acestei lumi atinse de saracie duhovniceasca tocmai despre speranta, despre iubire, dar nicaieri despre pocainta – in felul asta, speranta care se predica este una intoarsa, adica spre inselare, iubirea este una inversa: iubire de superficialitate… Ce diferenta mare, in comparatie cu Sf. Siluan, de exemplu, care vorbea despre iubire, dar el era trecut bine prin focul pocaintei adevarate! Ce diferenta de “optica” intre acea “iubire”, aratata, prezentata, publicitata, si aceasta iubire sincera, tainica, manifestata prin pocainta adanca, prin rugaciune pentru toti oamenii, prin fapta buna facuta in Numele Domnului, iar nu in numele unei persoane, in scop de marketing! Una urmareste castigarea de suflete pentru Rai, alta nu vrea altceva decat castigarea de adepti, de consumatori… de religie.
    Inselarea e generalizata, fratilor si surorilor, sa ne rugam cat putem de mult, in duh si adevar, ca sa fim paziti de ea!
    Doamne, ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: