Un mitropolit şi-a donat „Rolex”-ul pentru a plăti datoria unei biserici

 nikolaos-rolex

Un mitropolit şi-a donat „Rolex”-ul pentru a plăti datoria unei biserici

 

Miercuri,27 februarie 2013

Autor: Emilios Polyghenis | Romfea.gr

Ceasul său de aur marca „Rolex” l-a donat unei biserici din Mitropolia sa, Înaltpreasfinţitul Mitropolit de Filippoupoli, kyr Nicolae.

Kyr Nicolae şi-a donat ceasul, ce îi fusese făcut cadou, pentru a plăti datoria (1.500 de euro) la plata curentului electric pe care o are biserica.

Marele Eclesiarh al bisericii, evident emoţionat de gestul Mitropolitului, a spus că banii care vor prisosi din vânzarea ceasului îi va oferi unor fundaţii umanitare.

Să sperăm că exemplul ierarhului va fi urmat şi de alţi arhierei din Elada, care primesc astfel de cadouri, mai ales în această perioadă dificilă prin care trece ţara.

nikolaos1

Traducere: https://acvila30.ro/ ; sursa: romfea.gr

Copyright
Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [ https://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştirea https://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.