Iată ce fac papistașii cu care se roagă Patriarhia: Liturghie cu requiem pentru Sergiu Nicolaescu (Arhidieceza Romano-Catolică de Bucureşti)

Am primit pe mail:

Acum ca și altă dată, ecumeniștii să se trezească din dulcele somn al inconștienței. Duhul iezuit nu doarme! Scopul scuză mijloacele. De fapt, „romano-catolicii” sau „gatolicii” (in greacă „pisco-lupii” – cum bine ii numește Sf. Nicodim Aghioritul) arată și prin aceasta că au recăzut in păgânismul incinerării, alături de alte păgânisme pe care le au (papa, ca pontifex maximus si locțiitor al lui Dumnezeu pe pământ, „vocația Dei”, ca monarh și preot deodată,este un fel de faraon păgân semizeificat).
În consecință, după ce au înfipt,  din nou, cuțitul pe la spate, propun reînființarea Patriarhiei Ortodoxe a Romei! Așa nu se mai poate. Filioqpapiștii, în iubirea lor mincinoasă de Ortodoxie, de ce au făcut și mențin așa zise patriarhii latine in Răsărit? Până când dormim?
Ca să vă îngroziți de duhul mieros al papismului, vedeți și: http://graiulortodox.wordpress.com/2013/01/16/anul-1478-catolici-salbatici-si-barbari/
Rușine celor care participă la rugăciuni in comun – par a le spune și martirii ortodocși din Ardeal, trași pe roată (Sfinții Martiri din Năsăud) sau chinuiți, persecutați, înfometați, biciuiți, omorâți altfel de filioqpapiști pentru că nu voiau să se lepede de Ortodoxie.