SFANTUL MUNTE L-A PRIMIT PE PATRIARHUL ANTIOHIEI (PHOTO)

Legături:

antioxeias-oros-5

Sfântul Munte l-a primit pe Patriarhul Antiohiei (FOTO)

 

Marţi, 28 octombrie 2014 

de Emilios Polyghenis

 

Pe martirul Patriarh al Antiohiei, kyr Ioan, l-a primit astăzi, marţi, 28 octombrie, Republica Monahală Athonită.

Prima primire a Patriarhului Ioan a avut loc la arsanaua din Dafni de către Guvernatorul civil al Sfântului Munte, dl. Aristos Kasmiroglou, şi de reprezentanţi ai Sfintelor Mănăstiri din Athos. 

În continuare, Patriarhul Antiohiei a mers în capitala Sfântului Munte, în Karyes, unde a fost primit de catre Proto-epistat, Gheron Simeon Dionisiatul.

Acolo, s-au îndreptat cu fast spre vechea biserică Protaton, unde Patriarhul Antiohiei s-a închinat la icoana „Axion estin” şi imediat a asistat din Tron la un Te Deum festiv.

După încheierea Te Deum-ului, la Palatul Sfintei Chinotite a avut loc primirea oficială a Patriarhului de către Proto-epistat şi de către reprezentanţii Sfintelor Mănăstiri.

antioxeias-oros-1

ant-oros

ant-oros1

antioxeias-oros-2

antioxeias-oros-3

ant-oros3

antioxeias-oros-4

antioxeias-oros-6

antioxeias-oros-7

ant-oros4

ant-oros5

ant-oros6

ant-oros7

 

Traducere: https://acvila30.ro/ ; sursa: romfea.gr

Copyright
Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [ https://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştirea https://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.

%d blogeri au apreciat: