Arhiepiscopul Hrisostom al Ciprului: „Interesele Europei sunt faţă de turci… Să plecăm din zona euro până nu e prea târziu…” (VIDEO)

kiprou5

Arhiepiscopul Hrisostom al Ciprului:

 „Interesele Europei sunt faţă de turci” 

 

Legături:

Miercuri,27 martie 2013

 

În emisiunea „Magazin” a vorbit Arhiepiscopul Ciprului, kyr Hrisostom al II – lea, care s-a referit la problema băncilor şi la averea Bisericii.

Arhiepiscopul Ciprului, printre altele, a spus: „Europa are interese şi cele mai multe interese le are faţă de Turcia, care este o ţară mare, şi nu faţă de noi”.

„Am observat minţile europenilor şi am spus că se vor prăbuşi curând, de aceea să plecăm până nu este prea târziu”, a adăugat kyr Hrisostom.

 

Mai jos fragmentele corespunzătoare din înregistrarea video, dar in greaca:

 

Traducere: https://acvila30.ro/ ; sursa: romfea.gr

Copyright
Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [ https://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştirea https://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.

Un comentariu la „Arhiepiscopul Hrisostom al Ciprului: „Interesele Europei sunt faţă de turci… Să plecăm din zona euro până nu e prea târziu…” (VIDEO)

  1. Pingback: PELERIN ORTODOX » Arhiepiscopul Hrisostom al Ciprului: Mă ameninţă Troica (FMI, CE, BM)!

Comentariile sunt închise.