Mitropolitul Cosma de Etolia: “Datoria fiecărui creştin este să-şi poarte propria cruce” (FOTO)

Mai puteţi citi despre şi de la acelaşi mitropolit:

 

aitolias-7 

Mitropolitul Cosma de Etolia:

 “Datoria fiecărui creştin este să-şi poarte propria cruce” 

Duminică, 14 septembrie 2014

PentruRomfea.gr, IliasKataghis

 

Cu un fast deosebit a fost prăznuită astăzi, duminică, 14 septembrie2014, Înălţarea Cinstitei Cruci în biserica Adormirii Maicii Domnului din Plaghia Etalo-Akarnaniei.

Dumnezeiasca Liturghie a fost prezidată de Înaltpreasfinţitul Mitropolit de Etolia şi Akarnania, kyr Kosma, inconjurat de preoţii bisericii respective şi ai Sfintei Mitropolii.

Dumnezeiescul cuvânt a fost predicat de Înaltpreasfinţitul, care a vorbit despre istoricul acestei mari zile pentru Ortodoxie şi despre puterea Cinstitei şi de Viaţă-făcătoarei Cruci.

Înaltpreasfinţitul, încheind, a spus: „Suntem datori să avem evlavie, să cinstim şi să slăvim Preasfânta Cruce a Domnului, iar datoria fiecărui creştin este să-şi poarte propria cruce”.

 aitolias-1

aitolias-2

aitolias-3

aitolias-4

aitolias-5

aitolias-6

aitolias-9

aitolias-10

 

Traducere: https://acvila30.ro/ ; sursa: romfea.gr

Copyright


Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [ https://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştirea https://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.